Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

My new collection: Baby G Purple

assalammualaikum ....
selamat pg jumaat...
mood happy...haha

akhirnya...setelah sekian lama x beli jam baru...
akhirnya dah beli pun
last aku beli dulu 2014 kot...
hadiah hubby bagi masa bday dulu...
pastu xde bl jam baru
last year ada bl jam swatch...
tp jarang2 pakai jam tu....baby G gak tetap di hati
ni kalau xpasal aku berkenalan dgn seller belispree.com ni
aku rasa aku masih berkira2 nak beli jam baru or x....
sbb jam skrg sebijik cecah RM600 - 700
kena pulak GST...humangaiiiiii..tu yg naik kaw2 punyer harga

tp kat belipree ni jam Baby G xbyk choice la
dia lebih utamakan jam G-Shock
so apa ada boleh la aku order...
lg pun model2 tu semua aku xde lg...
jam ni dpt semalam...
mmg bagusla servis Belispree,....
selasa order.... khamis dpt...
nak check status pun senang...

jam BA-112 BA112-2A ni mmg dah lama masuk dlm wishlist aku since tahun 2014 dulu
2 thn ko baru dpt merialisasikan...haha
leh baca kat sini 
eceli aku ingatkan jam ni kaler biru
mcm biru pun ada kan>>>
dah dpt kat tgn..rupanyer kaler unggu ko...aduhai
misi nak bl jam biru masih belum tercapai nampknyer...
insyaalah...next wishlist
kita kumpul duit blik...
harap belispreee dpt update jam baru dgn warna yg lebih byk....daaa












4 comments:

Shuriana Khamisan said...

sue pun peminat baby-G gak...lebih selesa dan tahan lasak

- dieyana - said...

cantik!

Iela Fazielah said...

shurina: kita geng!!!

Iela Fazielah said...

dieyana: tq.....:D

Related Posts with Thumbnails