Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

wishlist : Baby G watch lg

ok....
memandangkan aku dah dpt fullfill wishlist jam babyG yg aku idamkan since 2 thn lepas
so..ini kali aku dah aim 2 buah lg jam baru...
last weekend aku jln2 kat IOI city mall putrajaya
mmg nak usha jam baby G je kat G Factory
jln2 dgn imran...
sebelum tu pekena Churoos Street dulu dgn eskrim..


sambil2 tu cuba2 jam n tanya function lain jam

dlm gmabr ni jam belah depan tu aku dah ada
yg membezakan dia adalah warna je
kata staf G Factory....kalau tgk harga Rm600 ke atas means jam warna baru la tu
kalau bentuk sama harga reduce means tu warna lama

ok...aku aim jam yg belah kiri atas tu


sgt suka jam ni... koleksi Beach Traveller
aku suka function world time dia
dia show terus n tukarkan jarun jam kita ke world time yg kita pilih
biasanya kalau jam2 lain....
kita set negara dia hanya show kat digital clock je..
yg jenis ni dgn jarmn jam pun berubah sekali
serius berkenan giler...haha
aku dah order pun...xleh tahan...
order tru belispree,com
kalau beli kat G-factory Rm579 sebijik 
dgn belispree jimat hampir RM150...
warna ni keluar summer 2015 lg..so harga dia dah drop RM50 kat G Factory




ok..wishlist ke 2 jam beach traveller gak..
tgk gambar kat bwh


ok..aku aim yg belah kanan dibawah



model BGA-180-2B2DR ni boleh tgk pasang surut air laut
baru pulak keluar kaler biru ni...
warna biru yg aku idamkan
ok....yg ni mmg tunggu budged masuk
utk 3 warna baru ni Rm6++
entah bila....??kita tungguuuuu...haha




2 comments:

adeQ said...

seronok tengok collection baby g akak.. sampai sy pon teringin.. tp mahai bebenor baby g ni.. ok ke kak belispree tu?? sbb tgok harga mmg ok laa dr g factory ioi tu... kompem ori ea kak...? tanye pada yang pakar la... :)

Iela Fazielah said...

yup....ok n compom ori..... ada warranty card semua... cuma dari belispree la....tin box, manual book semua sama adeQ... thats y akak beli yg 2nd jam ni pulak....harini smapai lg 1 jam akak share ye

Related Posts with Thumbnails