Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

My New Baby G Collection: si putih traveller

Assalammualaikum...
Dah tghari dah...
Br je dpt parcell baru belispree...
Mood gembira kemain...
N baru lepas belek barang...haha

Ok...jam ke2 aku sambar dlm bln ni
Pasni tido lena dah...
Haha....


Aku n3 ni khas utk adeQ...
Juga pada kwn2 yg tanya ok ke jam aku bl dari belispree?
Betul ke ori?
Pada pengamatan aku..ye ori...
Sebijik...xde beza...
Dari tin box ke buku manual ke jam nyer sendiri
Cuma warranty kad dtg dr kedai belispree la
Yg aku faham n sedia maklum...
Jam casio mmg belispree import terus dr kilang....
Korang leh baca review dari blog yuyuzulaikha tentang belispree

Mcm aku mention b4...aku dpt tau pun dr cousin hubby...
sbb dia pengumpul tegar g-shock..
n aku pernah baca pasal belispree ni tp mcm caya xcaya...
tp bila dah ada org bgtau n beli sendiri..aku caya ok..haha
Masih xberkesempatan nak terjah kedai dia kat klang tu sbb hari ahad dia tutup...



BeliSpree
8, Lorong Batu Nilam 3c,
Bandar Bukit Tinggi 1,
41200 Klang, Selangor


jadi...pada yg boleh terjah gi le sana sendiri...
aku mmg xdann...nak drive ke klang jauh kot...
tunggu en. laki balik n bawakan aku ke sana
jadi..utk yg xdann nak ke sana...option dia ko beli jelah online...
ada di FB dan website terus
utk jam putih yg aku bl ni mmg xde dlm website sbb dia offer dlm FB...
so kalau nak detail apa2 tanya korang wassup je
cuma beli tru wassup jelah....
n bayar cash....kalau kat website korang leh pilih nak byr tru ebanking or kad kredit...

FACEBOOK: BELISPREE
TEL: Tel: +6017 6938599


Ok...kita tgk jam aku bl ini kali...

unbox dulu....

dtg dengan tin box, manual n warranty card

tgk belakang.... sama...xde masalah

sgt2 cun n puas hati....

tunggu budget penuh semula...
insyaallah...next month stat semula mengajar Bulan Sabit Merah...
side income aku soping ni
walaupun  hasil dia dpt lambat...
tp sekali dpt..boleh le lepas buat beli benda2 yg aku teringin ni
xde la mengharapkan hadiah dari laki je..haha
gaji bkn utk soping....byk komitment nak kena byr...kiki
ok daaa


2 comments:

adeQ said...

tq kak ilah.. ooo klang ea.. nnt nak ajak la husband pg.. mmg ade niat nk g klang... tq for update.. i iz jelessss ngan jam laaawaaa tu... huhuhuhu

Iela Fazielah said...

ok adeQ...selamat bersoping....

Related Posts with Thumbnails