Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

happy 8th bday iman irfan

diam x diam....
masa berlalu pantas...
pejam celik...anak yg dulu sekecil setengah lengan dah sebesar2nya...
alhamdulillah...iman irfan kini dah genap 8thn...
budak cerdik tp buat malas....
suka ikut mood...






30 april 2017 genap irfan umor 8thn..
tp ms 30hb aritu kami bercuti di terengganu
nnt aku share citer pasal gi ganu ye...
masa sgt mencemburui...
rasa x cukup masa...





masa kat ganu ada cadangan nak sambut day irfan..tp xsempat
rasa mcm terkejar2 pun ada
suami jenis xsuka jln mlm2...
siang rasa masa singkat je...
so blk dari ganu...
aku janji dgn irfan nak buattkan kek oreo cheese...
sbb irfan asyik sebut bila abg nak potong kek...😂😂 ala cian abg...

so selasa lepas mmg cuti...
ptg tu terus buat oreocheese cake non bake version...

inilah kek oreo cheese tu

bday boy dgn keknya

suka dia mama pasangkan lilin

bergamabr ramai2

lepas potong kek n tiup lilin

moga abg jd anak yg menyenangkan dan sentiasa ceria dan berjaya dlm hidup....


No comments:

Related Posts with Thumbnails