Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

last kelas BSMM II with 1st bach koko bsmm berkredit

13 mei hari tu last jelas bsmm utk kursus berkredit pusat koko
my 1st class koko berkredit yg aku daftarkan utk silibus persijilan jurulatih...
2 thn lepas aku ajar student bsmm xde wajib jadi ahli n just kursus biasa

2 sem diaorg bersama aku menaikkan semula nama bsmm chapter upm
2 kali buat agm...
peel masing2 dah msk dlm kepala...
tq to all my students
masih xberkesempatan nak update pasal kem
gambar dah pindah ke komputer..
tp xleh nak update sbb komputer masih rosak...

aktiviti last kelas haritu
ada exam n kami buat majlis mkn2
aku tlg masakkan meehoon sup
lepas exam kami makan dan bergamabr...
seronok sgt




siap bergmbar guna instax camera
budak2 request nak bl gmbar ni..
layankan...





moga korang2 student kekal sebagai ahli bsmm yg aktif seoanjang 4thn pengajian korang di upm ni..
tq semua

No comments:

Related Posts with Thumbnails