Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

berjinak-jinak dgn Aidijuma

org lain dah berkurun pakai AJ..
aku br nak pakai...ye..... dulu dah pakai dah kejap
tp xla bersungguh...sbb lebih prefer Ariani....
tp benci pakai tudung Ariani ni awning dia cepat sgt rosak....
badan ok lg.....
design skrg byk kepada patent shawl...
aku kureng sikit shawl ni....
beralih pada neelofar..... yg mula2 kuar dulu aku sgt suka...
material kain pun sedap..
yg baru2 ni jenis kain tshirt yg nipis...xberkenan sgt..
yg design2 semua mahal2 belaka....
pastu tetiba mcm teringin nak pakai AJ balik
smapaikan syfqah pun sibuk nak berAJ jugak...
layankan jelah...

memula dulu dok jeguk jugak IG ms nak bl Aj ni
mahalnyer....
tp untung bl di premium reseller byk stock baru smapai kat diorg xde kat online or concept store
tp skrg dah pandai sikit...
aku bl kat website AJ terus...
taip je www.aidijuma.com...
tp kena rajin check la..sbb kalau lambat abis
harga jauh lg murah...
eceli harga asal yg jual di butik...
tp bl kat reseller up lg RM5....
tu yg malas nak bl kat reseller tu....

br ada  je kot...
n aku bl stok yg murah2 je....
selai Rm10 (white label) dan RM15 (green label)
ada jugak bl yg Rm20 (blue label)
so far black label xpernah bl lg...\
design dia aku xde yg berkenan buat ms ni....
lg pun mahal sgt nokkkk...
bl selaiblack label leh dpt 3 helai white or green label....
so..baik bl yg murah punyer kan....ngeh.ngeh..ngeh

ni yg br kuar last week....
while label Rm10 je selai...tpmcm pisang goreng...
aku br klik tgk...
 besarkan saiz nak tgk design...tekan back dah sold out ko

design ni aku dah bl b4 raya aritu...
korang tgk harga kat premium reseller ni...selai Rm22 ko...
kat web dia Rm15 je..aritu bl RM14 je selai
ni br kuar blk...dah restock...
sape cepat dia dpt...
kiki....

ok... kalau tanya aku...
aku suka design mcm ni..
bentuk abstrack n bunga2 ceria...
budak opis aku...punyer giler AJ bl smapai beratus2 sekali beli...aku xdela
pastu..diaorg suka design coklat..gula2...cupcake...
mmg sempoi...aku bl kanla jugak utk syfqah
bising dia..tiap2 hari tanya..
mana tudung AIDIKUMAR kakak...
tergelak dgr dia sebur...KUMAR ye kakak..
nama org tu punyer sedap JUMA ko tukar KUMAR...

ok la...saje je nak kepoci...babai...



4 comments:

- dieyana - said...

dulu pernah gak beli yang 10 hinggit tu, lps tu tk beli dah...

cantik2 pula design sekarang ya..ermmm ;-))

adeQ said...

Awal2 dlu pon ber aidijuma jugak.. sampai skali beli 5 6 helai lau g butik die.. tp skang da stop.. beraloh ke naelofar.. huhuhu.. rabak! Buat mase ni blom berminat ke arah fareeda lagi.. rabak2.

lia ummiirfan said...

tudung AJ memang best dan sedap pakai... cantik lak tu.. :))

Rose Azadir said...

Salam kenal, sy pun mcm nak try gak tudung AJ nie, kain dia best ek ? ...anyway saya blogwalking kt sini...jemput singgah kt blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. :)

Related Posts with Thumbnails