Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Subway Buy 1 Free 1

xpernah aku gi bl offer bawah subway ni
biasa gi Kenny Rogers punyer offer je...
kebetulan...
this week mmg dah sebut byk kali kat budak2 nak ajak mkn subway
tp xpergi2...

smlm...kebetulan bc kat FB pasal ada offer Buy 1 Free 1 di subway..
nak jugak grab offer ni..
untung di situ...
lg pun dah plan nak ke Alamanda..
nak gi kedai emas ko....
nak bl gelang tgn baru..ewah!!! hihi

so.,..... smapi2 terus ke Subway 
baca offer dulu....betul x??



ok betul!
tp masih confuse..ni bl apa jenis burger ni???
xpe..beratur dulu...

ko tgk......
berapa ramai daaaaa

samapi ke Parkson...
tp sib baik ms ak smapai xpanjang mana...
ni gmabar lepas mkn br aku snap....hihi


disebabkan kami dtg jam 8mlm..
terus dinner kat sini..
aku beratur n bebudak gi cop tempat dulu...
lama gak la...

lepas beli...
amik chicken teriayki n tuna je....
Rm15.35 je utk 2 sandwish n 1 air cup besar
tgk imran..suka buat muka

alhamdulilah kenyang...

lepastu....misi ke kedai emas..
nnt aku cerita ye...daaa

4 comments:

AMIIZAA said...

ya ampon ramainya....ila sampai bila promo tu?

Iela Fazielah said...

Smlm je promonyer... sehari

Iela Fazielah said...

Smlm je promonyer... sehari

- dieyana - said...

hihih, member ada gak antar kat wasup...tapi tk pergi pun, dah tau mesti beratur panjang..;-))

Related Posts with Thumbnails