Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

teringin nak tukar meja mkn baru...

since b4 raya aritu aku plan nak tukar...
keje aku kalau bosan jln2 kat kedai perabot..
tp jln2 je....
snap gmabr n tunjuk kat hubby.,..
nak bl...tp...tp haha...mahal oo///
ada hati nak pakai meja marble..
cantiknyer....

eceli meja mkn sediaada dah patah sebatang kaki meja tu...
kerusi pun dah koyak2...
tp masih fikir2 lg...
aku nak bl jenis tempered glass jugak dgn kaki stainless steel...
tp mahal sgt...kalau design jenis cntik2 ni
marble pun boleh tahan.... 2-3K jugak la...
tp bila fikirkan xleh digerakkan tu mcm fikir byk kali...
tp masih lg fikir2kan...
insyaalah...ada rezeki bila2...
mmg rasa nak tukar baru...
jom cuci mata.....





\






gmabar dalam katalog sebenarnyer...
cantiknyer.....
bila la boleh merasa ni....
skrg kan zaman berjimat....
cuci mata jelah....

3 comments:

cik hani said...

kena jimat dulu skrg kang zaman gawat..hehehe..


kami pun suka meja marble.cantek.

Iela Fazielah said...

itulah pasal cik hani.....ni nama dia window soping...haha

Farah Izza Shafik said...

i pun suke marble.. especially color putih2 nih..

Related Posts with Thumbnails