Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

majlis hari raya unit pentadbiran PKU

owh...this year mcm suram je rasa raya..
buat jamuan raya semua ikut unit..
apsal ntah...
tp best jugak..
buat style pot luck..
aritu dah buat pun peringkat PKU masa taklimat bulanan...pun style pot luck..
semua org sumbang mknnn...
thn ni xde la sambut besar2an bwk family bagai..
zaman jimat kot..haha

ok..utk unit aku - Unit pentadbiran...
menu utama kami mee siam...
aku mmg suka mee siam ni...
aku pernah share cara buat mee siam ni..
mcm kuah sup tp rasa masam2 sbb pakai cuka n kicap cair..
spesel org utara je tau..
tp xsemua org utara tau kot..mcm opismate aku yg perkenalkan resepi ni mmg dia org perlis campur siam...
ok...kami devided setiap org bwk satu menu..
aku sbb malas nak pikir..aku buat air je...
diaorg request punch buah-buahan..aku kasi sekali nata de coco kot nak kunyah2 sikit kan..

malas nak taip panjang..
aku share gmabar jelah...
kami jemput semua doktor yg dok kat area pentadbiran..
xle jemput semua..
tp geng nurses kami mmg jemput sbb aritu diaorg buat jamuan unit diaorg diaorg jemput kami...
kenyang smapai mlm mkn byk ni...
rendang, ketupat, nasi impit, lemang semua ada....

mee siam..

set rendang ayam, rendang daging, nasi impit, lemang n kuah kacang

ubi kayu n samabl ikan bilis..best!

kuih muih, agar2, bingka durian, kacang kuda rebus

air punch n nata de coco

xlupa..bubur pulut hitam, lasagna & buah oren

ayam goreng pun ada

majlis stat jam 10pg.... semua kelaparan ni

dr. yahaya meihat makanan...bos besar kami.... meriah ko

aktiviti stat makan2



meriah semua mkn2

jgn tanya mana aku sebb aku tukang snap gmabar ni...haha


sekian...catatan ringkas aktiviti pku tahun ni


No comments:

Related Posts with Thumbnails