Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

rezeki bershopping

Adik aku sorang ni....
Mmg rezeki melimpah ruah...
Pastu mmg sentiasa ingat utk org lain...

Smlm..tetiba dpt wssup group dr adik bongsu aku ni fadlisyah ...
Tetiba dia ckp tlg bg idea dia nak amik brg apa...
Dia dpt join soping contest anjuran U mobile dan giant...
Shop till u drop...
Dlm tempoh 5 minit ambil la sebanyak mana brg mknn di giant ni nilai xlebih rm1000...

Aku ingatkan dia cr partner in crime nak join aktiviti tu
aku ckp aku ok je...
rupanyer dia dah ada kat Giant Kota Damansara n tinggal tunggu turn je nak soping...

ni gmabar dia dgn partner dia nak soping
xtau la kawan ke aweks tu....


mcm2 cadangan kitaorg bg...
sbb 5 minit je kan...
kitaorg suruh amik milo 10 pek, sabun bau bj 5, pampers 5, 
beras 10 kg 5.. apa2 jelah yg tercapai....

dia siap tunjukkan makcik depan dia ni amik bendalah ni


akhirnya...
ni antara peserta yg join n dapat mengambil barangan dgn nilai yg paling hampir dgn Rm1000 tu
pememang ni bukan je dpt brg bwk blk..
dpt jugak 1phone sebijik sorang


adik aku jumlah belian dia RM994 sahaja...
inilah hasil belian dia...


tgk beras,,,,,n milo...
penuh boot kete ko...
rezeki utk mak n org2 kat rumah sentul....
daaa


4 comments:

cik hani said...

alahaiii..murah rezeki..

mummy_ayu said...

wah...seronoknya.. best!!

Nad MamaZN said...

seronoknya! murah rezki adik akak ek..

Dieyana Dieyana said...

wah..Alhamdulillah...rezeki keluarga

Related Posts with Thumbnails