Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

photobook umrah pulak

salam isnin uolls... dah 25 syawal dah ye...
xlama lg abis dah raya...
alahai..kejap je ms berlalu..
dah msk ogos pun..
byk raya since last 2 weeks xdann taip...
sibuk u...
eceli sibuk siapkan photobook gambar2 gi umrah yg lapas..
dah buat2 separuh br perasan salah amik photobook nyer...
dulu bl kupon utk softcover book saiz 6x6
sekali bila tgk aku dah teramik photobook jenis imagewrap hardcover saiz 8x8
terpaksa bl lain kupon..
sib baik ada offer di groupon..
dari harga RM169 tinggal RM40 je 1 buku



eceli hp aku dah start hang sbb byk sgt gamabr
dah alang2 transfer gmbar...
aku maskkan sekali n edit utk photobook ni


ada offer softbook tinggal RM5 je tau..
sape nak bl baik bl cepat ye

sape nak leh klik kat sini ye




No comments:

Related Posts with Thumbnails