Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Jam raya utk anak2

Selamat pg ahad...
Arini mood aku baik sgt ni...dah 3 n3 aku post
Korang rajin leh jengah...haha

Jam pun boleh jadi kisah raya...
Haha...sebenarnyer...
Aku lekatkan duit raya bebudak ni...
Diaorg sibuk nak pakai jam...
Tiap2 awal tahun mmg aku blkan..tp asyik hilang...
Xmau dah pakai duit aku..buat aku geram je
So aku ckp kat budak2...
Nak jam beli pakai duit raya...

Dan nak jadi cerita...
Ms raya aritu...ms balik kmpg...
Ada sorang cousin hubby ni
Dia punyer koleksi jam g-shock kat 30 bijik kot
Aku xsnap gmabar lak..lupa
Aku tanya ori ke.
.op cos ori kak ila kata nyer
Byk tul duit dia bl jam...bukan murah maaaa...
Rupanyer dia bl kirim kat kwn dia
N ada jugak yg dia beli dari satu tempat ni
Nama dia belispree.com
Dia jual semua product casio original n harga murah dr market
Bila aku tgk web dia mcm ok je
Harga baby g n g shock mmg murah la...
Jam casio lg la...
So bila teringatkan budak2 ni nak jam
Aku cuba la bl dr belispree ni
Serius murah ko....
Servis pun debaek...haha
Arini order lusa dapat...
Nak check tracking order semua ada...
Warranty card semua ada...
Tp warranty dr belispree la...
Kedai dia kat bukit tinggi klang

So...inila jam raya hasil duit raya dorang

Ni jam utk irfan...
Rm 74 je...kat kedai aku tgk rm149 ko

N ni jam jam utk syafiqah..rm 82 je..
Kat pasaran kedai pun rm159 xsalah..

Jam baru dpt rabu lepas...
Aku order isnin...
Postage free...

Dedua muka happy dpt jam baru
Cuma aku pesan kat budak berdua ni
Ms mandi kat transit xyah cabut jam sbb casio man water resistant..
Tp nak amik wuduk je cabut tp masukkan dlm poket baju jgn tinggal atas meja or almari or mana2 
Takut hilang lg...

Teringat 1 qouate aku bc..
Nak didik anak bg diaorg sorang 1 jam
Supaya mereka tahu nak hargai masa...
Daaa


4 comments:

adeQ said...

jam syafiqah sebijik jam saya kak.. casio merah.. tp sy beli kat lazada.. heheheh...

syawalsimpsons said...

cantik lahai kakak

- dieyana - said...

wah..syoknya.kawan Diana pun ada sorang, kumpul g shock ori... mcm2 warna, katanya gigih kumpul duit beli g shock
....

adianiez AIDA said...

Anak2 aida x berjam.
pernah beli kan. Ilang!!!

Related Posts with Thumbnails