Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Meriah mkn lobster

Sejak hubby dok belah sabah sarawak ni...
Kami kat rmh ni meriah mkn lobster...
Sbb mamat ni mmg selalu gi labuan utk meeting
Biasanyer kat labuan jelah dia bl lobster ni
Kalau dia meeting kat kota kinabalu...
Biasanya dia blkan ikan bilis
Jadi stok ikan bilis mmg xpernah putus la

Aritu ms b4 raya dpt la buat shellout
Ni ada baki lg lobster...
Buat la masak butter cream...
Dah jadi ketagih mkn lobster lak



tu belum campur coklat...
Setiap kali blk wajib oo beli coklat
Si imran hantu coklat
Aku suka almond goldbar je
Kalau coklat lain aku prefer vochell or berryls
Sbb aku suka mkn dark coklat dari milk coklat....

Kita tunggu papa blk lg nnt
Dah pesan coklat n lobster lg
Kali ni suruh bl byk2 lak
Xpuas mkn sorang sekor
Nak mkn paling koman sorang 3 ekor...br puas...haha
Korang lak suka x lobster?
Cer citer...cer citer....

Daaa

2 comments:

adianiez AIDA said...

Aida x pernah makan lobster :-(
Sian kan... ha ha

Iela Fazielah said...

Ala aida..ila pun sama mcm aida gak...sejak 3 4 thn kebelakangan ni je br mkn..tu pun sbb ada bekalan

Related Posts with Thumbnails