Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jalan2 ke MAHA @maeps

salam semua

mengabadikan gambar2 pergi jln2 di MAHA pada hari ke3 maha awal bln 12 hari tu
giler lama perap gambar...
mg sibuk sungguh diri samapi xde ms nak belek blog..haha

seronok jugak gi MAHA...
ni 1st time aku gi maha ok...mmg jelajah sepenuhnya..
tp xdpt la jelajah dr pagi sampai ptg..
kami gerak dr rmh jam 7.45pg...
jam 8 dah siap parking dah....
kami blk jam 2ptg


kami parking di area ternakan..
mmg spend byk ms kat area ternakan...
tgk arnab, lembu, ayam, kambing, kuda bagai...

sblm tu sarapan dulu kat situ



anak2 tgk hamster

gmbar aku tampa tapisan n beauty efek
eceli nak jadi citer ms nak gi MAHA ni
hubby suruh bersiap cepat2 takut parking ramai
aku kalut bersiap..dah sampai maeps..rupanya hp aku tetinggal
stress ok...terpaksa la pakai iphone hubby
mamat ni xsuka bergamabr...suruh settong pun xreti..sabar jelah
pastu hp dia kuat mkn bateri
gmabar2 ni pun gmbar kat atra ternakan je
yg area ikan, rmh negeri, upin ipin n kg mok cun xde gmbar pun...
sedih dowh..😂😂😂


ayam jantan pun budak rasa teruja tgk
maklumla org bandar...huhu

ni petting zoo..kat sini nak msk main2 dgn haiwan semua kena byr

byk lembu sado je kat sini

imran n lembu?

suka tgk ayam2 cantik ni

suka dia tgk ayam

ni anak ayam kalerful


lepas abis area ayam tgk kmbing dan kuda lak


dgn lembu sado

then kami ke area kucing
aku xsnap gambar kat sini...
then msk ke area 
jentera
siap jumpa transformer lg ko



then kami ke area perikanan
naik tram
gmabr xde
paling best area ikan n mknn ikut negeri
aku bl keropok n budu byk ko..
murah giler
xlupa sambal hitam pahang...
nak gi kebun jagung pun xdann sbb hubby ajak blk..dia nak gi memancing
jam 2.30 blk rmh..dlm kete budak dah tido
mmg penat jalan tp best...

pd aku MAHA ni mmg boleh pergi...
tp mental fizikal kena kuat la..
lebih fizikal..fulus pun kena tebal...haha
aritu siap beli pokok petai hybrit dan nangka madu lg utk kebun mertua dia kirim...



No comments:

Related Posts with Thumbnails