Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

aktiviti kempen derma darah nov. 2016


bismillah

alhamdulillah...akhirnya aktiviti KDD 2016 untuk kali ke2 tahun ini terlah berjaya diadakan dgn sempurna
sepatutnya aktiviti ni dibuat menggunakan budget HEP UPM
tp disebabkan ada beberapa masalah tentang persatuan...
kami xdpt budged..
so jadilah aktiviti bwh PKU
tp still juga anjuran BSMM...
aku cukup bangga dgn student2 bsmm aku this year,...
student pusat koko QKU2102 batch 2016/2017
mereka sgt la aktif n rajin...
insyaallah la..suruh buat mmg jadi

mcm aku mention dlm n3 sebelum ni
aktiviti diadakan di bangunan pentadbiran UPM
bila buat kat bengunan pentadbiran...sambutan mmg hangat la
dah kawasan center kan
pelajar gi fakulti...
dekat dgn bank bagai...
ramai je yg nak menderma
even kalau student dari koleh 16 dan 17 pun nak dtg just amik 1 bas berbanding buat di PKU atau area kolej
kalau msk koleh diaorg kena amik 2 bus

jom tgk gambar utk 2 hari berturut kempen ini diakan

hari pertama..
meja pendaftaran



lepas dAftar kat luar...
kena isi borang dulu

lepas isi borang br ke kaunter 2 utk cek jenis darah..
seterusnya jumpa doktor n baru tunggu turn utk menderma darah

hari pertama KDD pusat darah dapat kumpul 93 beg sahaja
biasanya mmg hari 1st day ni mmg mcm ni

bergambar dgn student


bergambar dgn petugas hari pertama

2nd day tu ramai betul org




dalam ni je bedratur org menunggu

yg kat luar dewan pun sama...
dlm dah penuh sgt...
ramai yg jugak kami terpaksa tolak utk menderma sbb beg darah xcukup
PDN bwk xsamapi 200 beg



ptg hari meriah student bertugas








maklumat untuk menderma






xlupa juga...dr yahaya dan dr. fauziah dtg melawat kempen kami...


last..... antara ajk KDD november 2016
insyaallh.next year, next sem..kita buat awal februari 2017 lak



1 comment:

Adam said...

Pendrk sangat infomasi ni.
Bila nak sambung

Related Posts with Thumbnails