Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

majlis perpisahan guru kelas irfan dan ramah mesra ibubapa kelas 1 utm

25hb november 2016 lepas..
atas inisiatif ibubapa pelajar kelas 1 UTM..
Kelas irfan sebenarnya...
byk kali dah para ibu khususnya rancang nak buat mkn2...
since raya yg lepas tp xkesampaian..
kebetulan guru kelas 1 UTM cikgu Nurhana Firhani akan bertukar sekolah...
jadi si ibu2 ni bersungguh nak buat majlis
aku ok je memandangkan guru kelas irfan cikgu nurhana ni adalah anak bekas staf PKU...mak cikgu nurhana ni ketua jururawat di PKU...Sr. Nahariah
dah arwah dah Sr. Nahariah ni
xsalah di tahun akhir persaraan arwah ms umur 59 thn..arwah disahkan mengidap kanser ...tp lama juga arwah survive
almost 5thn...
cikgu nurhana ni aku kenal since dia sekolah rendah..
msk sekolah menengah..
then sambung bljr di maktab perguruan di terengganu..then posting mengajar di SKTU
Dah 3 tahun xsalah dia mengajar di sktu.
this year kebetulan dia jadi guru kelas irfan
dia ajar math

majlis ni berasaskan pot luck
meriah dgn makanan ko



buat di pejabat zhulian bandar putra permai di pinggiran putra
kebetulan sorang parent ni mmg aktif zhulian


siap ada produk promosi la kejap oleh owner zhulian bndr putra permai ni

ada persembahan oleh anak2 1utm

dan last sekali sedikit ucapan ringkas ibu bapa dan cikgu nurhana sendiri


siap ada sponsor kek sampai 2 bijik ko

last dari aku n irfan
tq cikgu...semoga gembira di sekolah baru di bukit mahkota kajang..

bersama ibu2 yg hadir...punyerlah ramai bergambar
tp gmbr dapat separuh...
aku pun xmsk frame...
sabar jelah...
daa




6 comments:

syawalsimpsons said...

salam kakak..meriahnya

- dieyana - said...

meriah. tetiba rs nk mkn kek secret recipe..hiihi

Iela Fazielah said...

-dieyana- : sedap weh......kek tu..

Iela Fazielah said...

syawalsimpsons: itulah..meriah gak.... meriah dgn makanan

adeQ said...

eh sama maktab ke... saya pon maktab kt terengganu... hehehehe die kat mana ea??

Iela Fazielah said...

adeQ..kak ila xtau.... hihi

Related Posts with Thumbnails