Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kenangan gambar kelas irfan dan syafiqah tahun 2016

mengabadikan gambar kelas syafiqah kelas syafiqah dan irfan utk tahun 2016 ni
kalau aku dulu ada gak gmabar..
tp xpenuh...tp rasanya gmbar ms sekolah rendah xde lansung kot
xpandai urus brg sendiri dulu
dpt gambar lempar kat mana ntah...
ni utk anak2...maknye lah kena uruskan
buat 1 fail cantik2 utk dorang

start this year ada group wassup kelas bagai
sblm ni cikgu xmau buat
kami parents pun xde la nak push sgt
bila dah ada group wassup..byk la info nyer
tp biasalah...aku byk jd silent reader je
tp kelas syafiqah bagus sikit...
cikgu siap buat collection utk duit kelas...
dulu..konunnya kebetulan kipas kelas rosak
parents complaint...nak tunggu pengurusan sekolah repair smapai nak dekat half year dah...x repair
last2 kami parents bg duit sumbangan suruh belikan kipas siling
sian budak2 kepanasan dlm kelas

hujung tahun cikgu belikan buku english essay utk students sbb duit ada lebihan
n baki duit cikgu buat jamuan kelas


ni gamabr kelas

ni cikgu suruh check spelling name...
syaifqah geng2 tinggi sentiasa dok kat blkg



ni ms jamuan kelas akhit tahun..

meriah dgn makanan
aku xingat sumbangkan mkanan apa masa ni

n ni pulak gmabr kelas irfan tahun 1 UTM

ada gmbar kelas diaorg,,
tp aku dah delete...haha
jadila la..kenangankan..
gamabr ni dr group wassup...
group dah delete dah..
tgh transfer gmabar dr h/p ke pc..
ada ni je tinggal...
baik aku mskkan dlm blog..
sblm au delete semua...
daaa...

No comments:

Related Posts with Thumbnails