Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Mama n Baby Pouch



Awal bulan Julai ari tu, aku beli baby pouch kat fabulousmom.com..... sblm tu aku dah gi test pakai pouch ni kat FM tp stil pikir2 lagi nak beli ke tak..... last2 aku beli jugak bendalah nie.... saje jer.. nak cuba sesuatu yg baru... harga dia pun xmahal... baru RM 69.90 je.... kalau beli Baby Ring Sling mahal... Rm 100++.....

Lg pun... skrg ni kan sibuk dgn H1N1, tp aku still suka gi jln jgk.... kalau ada pouch ni, bawak baby pun terlindung sikt... Irfan pun jenis suka didukong..... xbape minat dok dlm stroller.... so.... meh tgk aku posing dgn pouch baru ku ini.....



1 lg seronok bila bw baby dlm pouch ni... kebanyakan org sume tak perasan aku bwk baby, bila dah dekat baru org perasan n dia org tegur 'Eh ! ada baby rupanye.... senangkan bw baby dlm benda tu...' aku pun jwb.. 'aah... senang...baby pun suka tido dlm nie.."..






No comments:

Related Posts with Thumbnails