Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Tapak kaki Irfan & Tapak tgn syafiqah....

Ini adalah hobi aku.... membuat sesuatu utk kenangan..... buat foot/hand Imprint.... bendalah ni murah je n ada jual kat jusco.... nak bl ada bingkai kayu tu mahal sgt.... yg jenis tu ada jual kat web mcm The Baby Loft.com.... yg ni murah je... pastu kita boleh design bingkai dia sendiri menggunakan decoration yg disediakan.... Sorrylah ek... kotak dia aku dah buang... lupa nak capture rupa kotak tu.... dan ini adalah hasil kerjaku buat kenangan utk anak2ku bila dia dah beso nanti.....



Ni tapak kaki Irfan...
aku buat ms umor dia genap 1 bulan...
takut nak buat awal2 takut dia allergic ke... nasib baik ok...



Ni pulak tapak tangan syafiqah masa umor dia 2 tahun...
masa kecik2 dulu x buat sbb tak tau kewujudan bendalah ni.. bila dah tau... tupasal buat utk ifran pulak..
.

yang tak bestnye... tapak kaki arwah Batrisyia xsempat nak buat... xde kenangan la dari dia selain gambar dia yg aku ada 3 keping je..






No comments:

Related Posts with Thumbnails