Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Semangat Breastfeeding!!!

Korang nak tau tak.... aku mmg teringin nak bg full breastfeeding kat anak2 aku dr ms Syafiqah lahir dulu... tapi tak de byk info dan boleh kata nak buat tp bila byk kekangan....aku lupakan hasrat ku itu... tp aku still b/feed syfqah smpai umor dia 2thn 1/2.... FM aku pakai waktu siang je sbb antar kat nursery, blk nursery dia akan minumsusu ibunye hinggalah pg esoknye.....

So..... bila ngndungkan si kembar.... aku mmg berniat dr awal prgnency nak bg susu ibu sbb nak jimat kos.... aku dptkan info dr mcm2 sumber.... lgpun sbb ada anak lelaki... jd bertambahlah smgt aku nak bg full b/feed....

Jd... meh tgk ape brg2 yg aku bl utk menjayakan misi aku ni... w/pun pada ku b/feed ni byk belanjanye.....

Ni koleksi botol utk simpan stok EMB n b/pump yg aku beli



ni pulak bottle warmer n strilizer and bottle avent utk dia minum


Ni pulak stok susu aku sehingga 30 Jun 2009 yg lepas


No comments:

Related Posts with Thumbnails