Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Shopping kat Sunway Pyramid...

Hari Isnin ari tu papa cuti.... saje jek kata dia n nak relex2.... so... pg2 antar kak Long Syafiqah gi nursery, pastu kami siap2 gi jenjalan n shopping kat Sunway Pyramid.... sekarangkan tgh Mega Sales!!! yg paling best... kat Sunway Pyramid skrg ada buat promotion... DENGAN SETIAP PEMBELIAN RM 200 KE ATAS DENGAN MENGUNAKAN MASTERCARD DAPAT 1 TIKET MASUK KE SUNWAY LAGOON BERNILAI RM60 (2 ENTRANCE WET&DRY).... tu yg nak kejar tuh!!!

Pelagi.... Lagi pun kami nak beli sandle crocs baru... sandle lama dah usang... kalau ikut papa, dia nak gi midvalley... tp disbbkan nak dpt tiket free.... xjd di midvalley....meh tgk ape kami beli....




irfan juga kami belikan mainan baru... baby playgym sbb dia dah boleh main2.... TQ papa




inilah tiket sunway lagoon tuh... so pelagi... meh la shopping sambil cuti2 malaysia...
tiket ni sah sampai 31 Oktober 2009








4 comments:

mama auni firdina said...

huhuuh..nk gak bli crocs n dpt tiket free sunway lagoonnnnnn...kt sunway je ade offer cenggitu?

Iela Fazielah said...

bukan kedai croc je, bl ape2 je brg amaun rm 200 ke atas, boleh dpt tiket tu.... cuma tak terima beli dr parkson n jusco je.... mana2 kedai kat dlm pyramid tu boleh dpt

mama auni firdina said...

oo..cenggitu..phm ler..igtkn kt kedai crocs je..hehhehhe..tq2

Iela Fazielah said...

OH YE... mama_auni, tarikh membeli blh kat Sunway Pyramid utk dpt tiket tu sampai 31 Ogos ni.... ila dah aim brg kat Bonia... boleh dpt lg 1 tiket, so ngam2 la kami msk berdua... free... syafiqah boleh bl tiket lain...

Related Posts with Thumbnails