Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Hepi B'day Hubby!!!!

Hari ni 26/12/2009.... genap la umur suami ku yang terchenta ke 30 thn..... semakin tua dah awak ye sayang... 9 bln lagi sy bakal menyusul awak pulak ye....hehe...

Jadi sempena b'day dia hari ni yg kebetulan jatuh pd har Sabtu n waktu gaji yg cun2 baru masuk..... kami berdua gi dating mcm zaman dolu2.... Syafiqah n Irfan antar kat nursery (kecian sebenarnye sbb fiqah n irfan dok sorang2 kat nursery sbb mmg xde parent yg antar pun....ish.ish..ishk)

Sbenarnye harini jugak hubby xbape sihat... since smlm.. dia deman n ada semput sikit... sian hubby...

Jadi tempat yang dituju.... GSC Alamanda... biasalakan tempat fav + dekat ngan rmh..... aktiviti pertama tgk wayang..hubby nak belanja tgk citer Avatar tp stat lmbt sgt n janji ngan cikgu nursery nak jemput b4 kul 2.30... jd tukar plan tgk citer Sherlock Homes

sementara nak tunggu msk teater.. aku shopping beberapa brg utk hadiahh hubby... pedia yek?? last n3 ni aku tunjuk ye! Adalah jgk beberapa brg lain yg kitaorg soping skit.... kul 12 msk tgk movie n 2.30 habis terus jemput anak2 ku..... abis la aktivitoi sepagi kitaorg...tp lom abis lagi.... ada blnja mkn mlm lak..


jadinyer... aktiviti ke dua kul 6.30 ptg dgn anak2....... sempena b'day papa... papa blnja mkn Kenny Rogers mcm ms b'day mama aritu.... tQ sayang...
and lastly.... my bday present 4 hubby dis year.... as he wish... dia nak baca buku Don Brown ni pulak.... thn lepas dia dah dpt buku Da Vinci Code n thn2 b4 dia mengumpul buku Mario Puzo... kalau nak tahu... ini lah hobby dia dr kecik sampai sekrg.. dok bc buku n mengumpul buku cerita fiksyen & animasi..

ucapan utk hubby....

Semoga murah rezki.. di panjangkan umor dan disihatkan tubuh badan .... dan moga segala cita2 dan impian tercapai..... love u so much
Related Posts with Thumbnails