Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Serius Baby 2009 Giveaway


Sempena birthday iburifqi yang ke 29..(eh! sama tahun la b'day kite....sebaya ye....).. iburifqi teringin nak wat contest..jadi.. I pun nak join contest u ni jugak yeh....

T&C
  • Be my follower and add my blog kat korangnye list....
  • Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
  • Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
  • Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
  • Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
  • Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
  • Make sure ur entry link back to mine..
  • Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
  • Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
    itu jer...senang je..

    Meh lihat gambar yang ku pertaruhkan ye.... zassss!!!

Nama : Muhammad Iman Irfan Bin Zul Irwandi
D.O.B : 30.04.2009
Umur: 7 bln ++


Amacam juri... serius tak muka Irfan ni???? irfan ni kalau xagah dia.. mmg serius madang je la muka dia nih.... n harap2 semua T&C dah follow.... wish me luck yea....

Related Posts with Thumbnails