Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

gincu mekah...

salam khamis...
masih xberkesempatan nak update blog
tiap2 hari ngantuk je...
br 3hari kot lk malaysia
saje nak citer sikit pasal gincu mekah / lipstik mekah


gamabr jaln2 sekitar hotel budget di mekah....

antara benda yg dah lama ila nak bl sgt
ila ada mslah bibir kering n hitam..
sbb mslah kekeringan tulah...
ila nekad.. nak bl listik mekah...
kakak kat opis ramai yg pakai lipstik ni...
alasan..sama... hanya lipstik ni yg paling bagus n selamat..
bibir xmerekah n sentiasa nmpak merah
harga??? murah gilerssssss..
tp import dr mekah je....

so...ms jln2 di mekah lepas... hari ketiga br berkesempatan nak jln2 lebih..
tu pun sbb beriya ajak adik round kat bwh hilton....
tiap2 hari lalu utk ketempat mkn tp xberkesempatan nak round
lepas je pakai 2 kali...
alhamdullillah... truz rasa xkering dan merekah lg dah..
tp at the same time ila pakai vaseline lip care....
kat mekah cuaca cerah tp beraingin kuat n sejuk mcm kat cameron hoghlans
mmg kena selalu pakai vaselin n losyen utk elak kekeringan
end up untill balik malaysia...
bibir maintain segar bugar je...
alhamdulillah

inilah lipstik mekah tu....
kena pandai tawar menawar...
sekotak 6 batang...



stok setahun 2.... kot habis leh kirim kat kwn nak gi umrah lg... daaa





8 comments:

sumysya said...

memang elok ke lipstik ni? igt org tua dulu² je pakai,,,da lama x jupe lip ni

- dieyana - said...

pernah tgk lipstick ni, rasanya kat Kelantan ada, tak apsti pula dr Mekah ke apa...

**Nampak sejuk je muka iela kat sana

mamaarifakeem said...

salam ziarah.. lma tk bw.. hu...salam.rindu...
Alhamdulillah dh merasa smpai ke sana... doa kan kwn2 sampai k sana juge ye.. 😃

syawalsimpsons said...

wahh menarik la kakak

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam iela,
iols tak pernah dengor
tapi baguih laaaaaaaa kesan dia yer :)

Wong said...

Assalam.di malaysia mana ad jual lipstik ni

Wong said...

Boleh tlg beritahu saya.saya da lama cr utk wife saya.tp xjumpa.dia teringin sangat.mana bole saya dapatkan.tlg bantu saya

Wong said...

Assalam.di malaysia mana ad jual lipstik ni

Related Posts with Thumbnails