Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

irfan's Little Caliph Sports Day

ms di madinah haritu...
berlansung aktiviti sports day irfan
hubby siap tanya..
ada x LC antar msg bgtau pasal pertukaran tempat utk buat sports day ni
eceli...b4 pergi aritu sports day ditangguhkan
tp mcmmana nak tau..
aku xpakai roaming pun hp ni....
sib baik ramai jiran2 antar anak ke LC ni...
suruh la hubby tanya kat jiran depan rmh pasal pertukaran tempat sukan ni
katanyer di Laman Jentera maeps

sebelum ni katanyer nak buat di cyberjaya...tp xjadi..
hubby kata kalau xtau tempat xnak bwk irfan gi sports day
alahai... risau gak....
mamat ni jenis ikut mood... kalau betul dia xjumpa tempat...
mmg dia xpergi
last year ms 5 y.o...
irfan xjoin sports day sbb dia demam n batuk teruk...
risau la kalau this year x pergi gak..
xde kenangan dia dgn LC tu..

sekali...
lepas blk dr masjid pg sabtu lepas...
on internet msk wassup image dr hubby,,,
rupayer...gamabr irfan seronok bersukan dgn kengkawan

this year LC buat kelainan...
dia buat aktiviti air...
ada 2 aktivti...satu dgn ibu, n satu dgn bapa...
tp sbb aku xde...
irfan cuma main 1 aktiviti jelah...
alahai.... sian irfan...xpelah


aktiviti yg dijalankan pada hari tu


irfan beratur dgn kengkawan dia...

ni ms nak stat aktiviti

aktivit irfan dgn papa dia adalah menangkap perkataan 
irfan group biru...
bapa kena bawak anak kot utk cari sukukata dan susun membentuk satu perkataan..
xsalah group diaorg menang

gamabr2 ni syfiqah yg snap xsalah...
ada yg amik dr FB LC haha...

suka adik imran

gmabar akhir...irfan dpt hadiah...
adik imran hover pakai google abg....



4 comments:

lia ummiirfan said...

wahh.. syoknya sports day Irfan! :))

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Meriahnya sport day macam ni Ielah..
Ibubapa joint sama, tu yg best..
Tak delah ibubapa duduk melangok kat tepi aje kan :)

mshazadoes said...

seronok nye kalau de event cam nih kan

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam iela,
waaaaaaaaaaaa
best3
LC buat sukan ayor :)

Related Posts with Thumbnails