Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

mana bl bj batman imwan?

Wah... ramai gak peminat bj superhero ni ye...
ok..utk x menghampakan permintaan kaum ibu yg suka tgk anak2 gembira....
aku bgtau lokasi dan harga bj batman yg aku tu...
tempanyer adala di IOI Mall Puchong
sebenarnyer mmg xsangka kat situ ada jual...

eceli.... kisahnyer...
hujung bln 2 lepas..
aku ke SSF Furniture puchong di depan IOI mall tu dgn syafiqah
lepas tu terus masuk IOI mall tu sbb nak round kot ada jual brg2 utk bday party princess sofia syfqah
sekali termasuk ke kedai ni...
dr depan kedai dah nampk patung budak2 pakai bj beragam ni
then nmpak mcm2 jenis bj superhero anak2 ni
ada dr stat umor 3 bln smapai 10-12 thn kot
tp xle beso2...
mcm saiz syafiqah xde la pulak....
syfqah kan badan besor

ada jugak jual costume dan sewa costume kat kedai tu
tp aku xleh snap gmbar dlm kedai...kena marah

ni antara bj yg dijual...
bj imran yg aku bl yg warna kelabu tu.,...
harga ikut saiz.
bj imran aku bl aritu saiz 7 harga Rm36.90 je...

pilih je nak ultraman...
ironman, captain america, superwomen, superman..
incredible hulk pun ada

utk yg badan ketak2 ni pun ada,,,
harga di RM55 sepasang...
cunkan???


landmark...
tingkat 1....menghala ke jusco...
dekat area bulatan berdekatan dgn eskelator.
ada kedai homes harmoni kat situ n sederet dgn kedai kain tewah...
old wing tau....
pepandai la korang cari nnt ye...
daaa...



4 comments:

adeQ said...

Ioi citymall ke ioi mall puchong kak?? Rsenye kt ioi mall tu...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam iela,
haah la
cun la
best3

Iela Fazielah said...

ioi mall puchong Adeq... kena betulkan...hihi salah tulis...tq

Nad MamaZN said...

oo situ...! murah giler bajunnya!

Related Posts with Thumbnails