Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

tgk wayang dgn anak2

sabtu lepas....

menunaikan permintaan anak2 nak tgk wayang...
syfqah request sgt nak tgk citer cinderella....




oleh itu....
pg2 dah bgn n bersiap nak tgk wayang...
seronoknyer bebudak...
aku siap2 msk cekodok buat alas perut pg tu....

hubby ada suruh bl online... tp kaedah byrn tru M2u tu aku xde akaun maybank
so... terpaksa la bl tiket manual...
dah siap2 rikki dah kat maa ada tayangan pg...
hanya di GSC IOI city mall putrajaya...
mencuba pawagam baru di sini....best jugak


ni baru smapai... tgh beratur...


panjang ooo

adik imran...mcm biasa...
asal masuk je kete...
smapai soping mall...dia mesti tido...
xpaham... tp bagus jugak...relex je bila dia tido..
xbyk ragam...hihi


alamak.... gamabar gegor la...

sekali... lepas setnegah jam beratur kot...giler mmg ramai org
sekali tgk tiket movie cinderella dah tinggal 25 seat...
itu bermakna kami kena tgk seat belah depan2 dgn keaadaan mendongak..
terus ckp kat syfqah...
xmau la tgk citer cinderella..
irfan pulak.. sambil berdiri menunggu tu..dia sudah tgk trailer citer home...
beriya2 nak tgk citer homes...

terus... tukar tgk citer homes je

suka la irfan.,,kakak ok je mengikut
msk panggung...angkat imran...terus dia tersedar...
suka dia dpt tgk citer kartun
gmabar dlm panggung ms ni....

kesimpulan  certia homes sgt2 best dan menarik..
dari awal hingga akhir xde part pun yg xbest..
jln certia pun mudah difaham..
anak2 siap hafal scrip ulang2 kat rmh....

sejam setengah je cerita...
kuar wayang..kami jln2 kejap dlm ioi mall ni..kebetulan keluar terus smapai kat ice scating ni
ada persembahan...
sibuk budak2 nak tgk...


pastu ada pulak maskot frankster ni kat sini..
kakak n adik je xtakut... irfan.. mcm biasa..
nampak benda besar n peliks.. ketakutan...hish!

balik tu ...
kami ke PKNS bangi...
nak complete bl brg umrah..tertinggal botol spray wuduk...
kat sini ada pulak robot bumble bee...
masing2 muka..jakun lg tercengang ko...
tp mcm biasa.. nak bergmabar.. smua takut...

semua org dok snap gmabar dgn robot bumble bee transformers ni...
suruh akak bergmabar pun xmau...
br bgn tido sebenarnyer..mood nak marah jelah


semua org tgk je dr jauh..

nak amik mood ke pasaray billion jap...
adi n abg nak mkn buah oren... lepas bl...
memasing tetiba request nak bergmabar dgn transformers ni
dpt la sekeping gmabar ha...

round2 n bl brg jap...
masih rancak org bergmabar dgn transformers ni

balik tu ...kami melawat papa pulak...
sambung,, next n3... da




4 comments:

Nad MamaZN said...

wow bumble bee!
takpe xdpt tgk cinderella pun kak.. sbb biasa2 je citenya sbb dah tau jalan cite kan. cuma baju n kasut cinderella tu je cantek hehe

Farah Izza Shafik said...

haah... cinderella movie tuh cam biasa jer.. hubby i siap tertido biler tgk.. haha!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ilah,
good boy imran
behave jer nengok wayang
iols ni tak pernah try lagik bawak my boboy gi panggung he3

Iela Fazielah said...

sya: nak tgk wayang ni umpan dgn makanan secukupnyer.. dijamin diam.. tp kena pastkan certia tu mestilah menarik perhatian....jgn bl air byk2 lak... n makesure suruh budk2 kencing dulu.... haha

Related Posts with Thumbnails