Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

1st time nak cash out nuffnang

punyerlah lama nak kumpul duit kat nuffnang
aku pun xla lama masuk nuffnang stat 2011
ada dlm 4 thn lebih
sbb sebelum ni xpaham nak guna n klik2 nuffnang
tima kasih la kat kengkwn yg byk tlg up kan traffic kat blog..
bila tgk angka dah cecah Rm250 ni...boleh la cash out kot
nak buat bl karpet baru nak wat deco2 rmh....
haha...


boleh la kot.....
ni pes time.... 
so..dgn lafaz bismillah...
aku click butang ni
bila leh dpt ni cek  ni ek?
wah...mood terus xsabar....
agaknyer nak samapi ke jumlah ni blk kena tunggu 3-4 thn lg kot...uhu....
daaa




7 comments:

mama tisya said...

patut cash out ujung bln baru tk terasa lama tgu cek smp..sbb kalo cash out tgh2..diorang akan process ujung bln..awal bln 7 br cek akn smp ni

Iela Fazielah said...

haha,...xpela mama tisya... dah terclik...tp ok la kot... kata nak bl carpet raya.... ngam2 le tu

- dieyana - said...

wah syoknya, dua ratus...dieyana lupa password nak masuk nuffnang...huhuhu..ntah dh berapa sen ada kt dlm tu :-((

SyamilaMohd said...

alhamdulillah... rezeki... ^_^

sumysya said...

best nya ilah...tahniah

Iela Fazielah said...

dieyana: ila pun lupa..tp ila log in guna id FB... dpt pun msk

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam iela,
waaa
tahniah3

Related Posts with Thumbnails