Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

too tired...too busy....

owh...
this week sgt penat...
mana nak uruskan student praktikal exam utk 2nd test...
hari2 blk jam 12 tghmalam....
anak2 dah tido.... hidup di pejabat dr jam 8pg hingga 12tghamlm...
blk rmh betul2 kemas rmh n urus pakai bj anak utk ke taska esok....
then masukkan bj dlm mesin basuh b4 tido biar dia jln sensorang then tido
esok pg bgn jam 4.30am utk jemur baju n siapkan keperluan diri n beg sekolah anak....
letihnyer....



kat opis lak sibuk nak audit aset next week...
kat opis xdok diam sbb kehulu kehilir mencari brg2 aset...
taula kan..nama pun aset... stok brg lebih RM3k..
kenalak brg perubatan..... memang brg puluh ribu punyer harga....
sgt letih....
mlm smabung ngajar n test amali balutan dan CPR...
student bkn 10 org... tp 54 org....
mmg fenat sgt...

last week weekend berkursus sabtu ahad...
mmg xde life la...



balik rmh mmg melepek je....
semoga badan sentiasa cergas dan sihat utk meneruskan rutin kehidupan....
kesian kat syafqah sbb dia tgh dlm minggu exam...
sib baik exam sek. agama...
exam sekolah kebangsaan dah settle last week lg..
tp xdpt nak bersoal jwb dgn syfqah...
selalu aku suruh dia bc..then aku akan soal blk apa dia bc...


agak2 aku dgn syfqah mcm ni ke???
haha idok le....
















rupa aku mcm ni ada....

kekadang stress je minah ni...
dah tu....mama pun stress gak...
tgk result kakak yg mcm org nak tersembam dr atas pagar je....aduhai...

ok... sesi luahan rasa jap 
sbb ngantuk ngadap sistem FAMS ni....
daaaa

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

salam kak
lama tak singgah sini
samalah kak
baru je abis sessi kelas undergraduates
nnti bila budak2 FYP dah masuk lab lagi cacamarba
tu belum lagi masuk uruskan budak2 tu
huuuh
nak2 si abang tu thun ni baru darjah 1
hopefully all goes welll
take care kak

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam iela,
cahiyok3
supermama kan3 :)

Iela Fazielah said...

HAHA.... supermum!!!!yeah!

Related Posts with Thumbnails