Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

karom games in the house



karom...
mainan yg aku xreti main..
tetiba hubby beli utk anak2 main...
kisahnya aku ke AEON AU2...
saje teman mak n along bl brg rmh sentul2...
wan dan anak2 malas nak follow aku n mak
dia pergi round tempat lain
aku, syafiqah, along dan mak jln tempat lain...
bila habis soping kami jumpa kat kenny rogers
sekali mamat ni siap bwk papan karom...
katanya tgh offer..
satu set rm139 


rupanya budak2 ni dah biasa main karom kat taska...
biasa bila time cuti diaorgkan dok taska
byk games yg cikgu kenalkan kat diaorg
aku xsuka main karom sbb sakit tangan nak jentik

tu papa tgj tunjuk kat budak2 apa entah

suka je budak2 ni papa melayan

kat rmh ni ko sebut je apa2 board games
mmg suka je papa diaorg belikan 
pastu bosan nak main....
kami kat rumah ipad n henpon mmg budak2 xde....
xpernah bagi pun...itupun selalu je diaorg curi main hp aku..
kalau hp papa mmg mimpilah nak pegang...

kita tgk bape lama je diaorg nak main...
daaa

No comments:

Related Posts with Thumbnails