Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Coach crosby mini carryall :my new collection

Alhamdulillah..terima kasih utk en. Suami yg nak blkan hadiah utk isteri dia...
Lepas ni si isteri pulak kena gigih nak kumpul duit utk bg hadiah kat laki lak...haha...

ok....saje je split buat 2 n3..
nak kasi byk sikit post..

sian blog lama xupdate...haha


harus tunjuk muka teruja ni blk...
so.....mcm tajuk...
beg yg aku bl aritu adalah 

coach crossby mini carryall



ni ms nak byr..
beg dia aku suka sbb dia xbesar sgt..
xkecil sgt...
kalau ikutkan aku lg suka  coach swagger 20 yg mcm gmbar bwh ni
tp ko tgk......kecik giler...
hubby lak xberkenan...


ada warna maroon...
tp kat butik ni ada oren je...
cantik jugak...
xpernah ada beg oren...
kalau mintak kaler lain mmg xde la..
sbb dah warna musim luruhkan...
bkn coach aje...
semua jenama inilah warna dia...
Maroon, oren, hijau n hitam...

utk belian kalini...
diaorg bg complimentary bag tag with stamp name atas tag ni..
tp leh buat 4 huruf je...
memula nak buat ILAH je...
tp bila fikirkan en. suami belanja...
letak la Z kat depan stands for Zul...
Zila pun part nama aku gak...
so...

Z - Zul 
I  - Ilah / Irwan / Irfan / Imran
L - pelengkap utk ZILA 
A - Adriana...

xmau kalah...nak nama anak2 masuk gak...haha

so ini adalah 2nd collection utk bag coach...
yg 1st dulu gigih buat ansuran byr kat syana bl dr Obersee katanyer
kali ni nak rasa ori dr butik...

lepas bl beg gi mkn dulu....
tu yg snap gmabr atas tu kat jonny rockets...
abis mkn gi rest room jap cuci tgn...
dah alang2...
melaram terus pakai beg baru...
beg coach lama masuk bag kertas...haha


b4 balik...
lawat adik aku kat H&M Lot 10...

aritu raya dah soping bj byk..
xde la soping bj lg kat H&M....

ok... daaa

4 comments:

Related Posts with Thumbnails