Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

counting the day..

salam hari selasa uolls...
mcm lama x tulis n3..haha
xde pe... just menghabiskan sisa2 ibu beranak 3 yg menguruskan rmh seorg..
xsabar tunggu sang suami pulang...
pulang ke pangkuan keluarga...

alhamdulillah...smlm hubby dah turun darat dgn selamat...
cuma dia still standby atas darat...
projek still lom abis...
harap semua going smooth n well....
hubby kata tiket flight dia dah ada.... jumaat ni flight balik..
seronok dgr...
mlm smlm kami berskype n 3G...
tp xsyok la skype.. asyik putus2 je...
3G call jugak yg best.... xde sangkut2 pun...

irfan seronok dgr suara papa dia lepas hampir 2 bln dia n syfqah xdgr...
ada la sekali dgr rakaman suara tru weechat..
tp xbape clear...slow je...
ni smlm mcm2 dia tanaya papa dia...dia certia aktiviti dia..
cuma syfqah je....cengeng betul....
suruh ckp dgn papa... dia nangis pulok....
sedih kot.... bila ckp kat papa...kata rindu kat papa...
tp xnak ngaku....hai la anak dara sorang ni...
dia segan kot....berjejes2 air matanyer....
menangis sedu sedan sambil ckp xnak ckp dgn papa...xrindu kat papa
kata papanyer... biarkan.,...
esok mlm dia call lg....

alahai..... hopefully apa yg dirancang berjalan lancar...
eceli ni pun dah delay seminggu,,, sepatutnya sabtu lepas dia balik,
tp tulah.... xjd sbb ada masalah katanyer...
papelah...

yg penting aku pesan suruh bwk balk ikan bilis..stok dah nak habis...
xlupa coklat vochell byk2...aku suka dark coklat..
aku kureng sbenarnyer milk coklat...
then apa lg ea.. tu je.... kalau ada buah salak nak jugak..
yg penting dia bwk diri dia pulang sihat n cukup sifat....
xsabar nak gi mkn sama2 sambil sambut bday aku yg dah lepas tu....huhu

k tu je nak citer... keje byk ni...
daaa

6 comments:

mummy_ayu said...

ala siannya syafiqah..anak2 Ayu gak yg tak berapa rapat sgt ngan Daddy dia...maybe sbb hubby ayu more masa ditempat kerja...plus maybe tak pernah lagi kena tinggal lama2. abis lama pun hari tu..2 minggu lebih
apa pun..mesti seronok masing2 papa dah nak balik...

syawalsimpsons said...

alahai cainnya syafqah....windu la tu, tak nak bgtau kan..moga smeuanya selamat kan

adianiez AIDA said...

yes. apa yg penting dia balik dgn selamat & sihat. boleh re unite dgn iela & anak2 nyer yg rindu melangit tu :-)

Farah Izza Shafik said...

anak2 dah beso.. dah paham.. mesti rindu sgt ngan papa dia tuh..

beta kupu said...

dia majuk kot sbb papa dia dah lama xblk...tu yg sedih

Nad MamaZN said...

Brape ari jek lagi...
Mesti xsbr! :)
Bleh pi cuti2 ni - short holiday :)

Related Posts with Thumbnails