Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

baucer buku 1 malaysia & novel

hmmm....




puas bodek hubby nak kan sekeping boucer buku dia..
ala...Rm50 je...
alhamdulillah dia bg... tq sayang...
pastu pelagi...beriya2 ajak dia gi kedai buku popular utk cari novel baru...

aku bl novel paling tebal punyer sebuah.. & sebuah lg yg biasa...
tajuk dia....

giler bab punyer tebal ok... harga Rm37...popular's member card dpt 10% less

satu lg... 

buku ni biasa je...RM19.90...less 10%..

so..semua skali baru Rm54...so aku top up lg RM4 je...


buat masa ni xleh bc lg ni...
novel ni stok utk dalam pantang nnt..
manala tau... nnt bosan ke..... eh...ada baby baru leh bosan ke>???haha
so...adala peneman di kala boring kan

tp xleh thn masa nak bayar...
depan aku ada student cina...tau la muka budak tu muda...
dia bl buku pakai baucher tu xminta pun suruh bg IC bagai...
bila part aku nak bayar novel pakai baucher tu...
dan2 tu dia minta IC ok...
nasib baik hubby ikut skali..
kalau mamat tu xde... xke naya...
mentang2 yg bayar tu aku...mak yong muka dah tua kerepot...
dia ingat aku nak tipu ke...hangin kat situ kejap...
tp malas la nak amik port..cuma stil terasa ok!

oh ye.. baki lg RM150 baucher dia... my hubby dah usha dah nak bl buku pe...
dia kata cuma kat MPH Mid valley je ada..
tempat lain semua xde jual..
buku dia nak bl tu adalah...


A Song Of Ice & Fire...
RM 149.90...huh!

ni..kalau dia dpt buku novel ni...dijamin...
hobi lama dia dtg kembali...
compom dia dok dlm bilik bc buku xlayan org nnt..
mau setahun dia jd penghuni study room dia tanpa gangguan....


camne pun....baucher tu kena ditukarkan b4 31 Mac ni...harap dia sempat la gi MPH kat mid valley gi bl buku tu...

2 comments:

mummy_ayu said...

biarkan ia berlalu..dah baca..best sgt..
yg bawah tu..lum baca lagi..
sekarang nie banyak sgt novel baru yg best2...rambang mata bila nak membeli tu

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: itulah pasal...smlm nak bl novel tu...rambang mata.. rasa nak amik tu, yg ni pun nak...yg tu giler kejap tu...haha

Related Posts with Thumbnails