Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Mothercare Grand Prix Sale 2 - 25 Mac 2012

giles2 sale kat mothercare sempena Grand prix ni...
memula dpt msg kat h/p...
skali tgk kat FB dia punyer brg2 yg disales...
mmg jd giler kejap...
mcm nak borong je brg sale tu...
meh cuci mata...


aku suka set ni... tp 50% less lg berbaloi...

alah comelnyer.... utk syfqah sesuai sgt ni... 
tp dah bl bj kat poney aritu...

oh...ni smart jugak... utk irfan...


set baju baby ni mmg mahal...less 10% je...
mmg xleh buat pe... aritu beli pun dpt less 10% ni jugak


kasut ni aku berkenan betul...
40% less... wah... murah2...


ha! ada pun baby body & playsuit 50% less...
leh ushar2 nnt... 7 helai dlm RM70 kot...murah ni...



stoller pun pun boleh tahan.. tp dah ada dah.... tgk2 boleh la..

product mothercare mmg byk lessnyer...


so.... pada sesapa nak soping...
leh gi terjah Mothercare ye...
pada Mothercare VIP members...2-4 Mac 2012  kalau soping untung la sikit..
dapat extra 10% utk total bill...
so.... cepat grab ye!


5 comments:

alyyani said...

esok jumpa di alamanda kak! eh? hehehe

Iela Fazielah said...

haha....lunch hour ke????

zailamohamad said...

alahai bestnya sale..tapi tengah pantang dari shopping r..huhuhu

Iela Fazielah said...

zaila: xpe..terapi mata.. sales pun lama lg ni

atfina said...

uik.. tgh sale ka... nasib ada yg tolong bgtau.. kalau tak..tak tau pon. jom2..

Related Posts with Thumbnails