Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

wishlish utk menyusu badan

ok... skrg ni tgh stat kumpul duit...kira budget..
bukan pe...brg menyusu dulu dah pun dicheck...
so bila dah check byk pulak yg xde...
td.. dah usha2 kat fabulousmom, littlewhiz, tp bila bukak kat web lunatots..
semua brg yg xde tu dah jumpa kat lunatots ni..
harga pun leh tahan...

tp benda utama yg xde dan bakal diorder adalah...

set cooler bag ni....


jenama SURI... nampak sgt stylo.. compatible dan menarik...
harga pun menarik...
icepack lama dah xleh pakai...
sbb hubby da buat utk peralatan memancing dia...haha...

aku berkenan giler kat beg ni pasal....
dia ada 2 compartment yg leh letak susu n ais kat bawah n atas tu utk letak pump...

owh..cantiknyer!


lg satu nak bl tubing, valve & membrane spectra baru... 
tubing lama dah tukar kaler hitam2 dah... 


mari kira duit dulu ye..
harap duit tunggakan gaji SSM yg baru isytihar ni masuk ms gaji Mac ni...
nak tunggu bln April lama lg kan>>>

6 comments:

lydzar said...

menarik kak! aritu pon saya belikan kakak saya cooler bag yg double layer mcmni. tp bukan brand suri la..brand lain

Iela Fazielah said...

lydzar: itulah... nak order tp duitnyer nehi lg.. haha... jdkan wishlish je dulu...

damien said...

takpe nanti duit ada baru beli.

Iela Fazielah said...

damien: duit awak bg kan???kan?kan>?kan?

damien said...

kalau dapat tukar kerja lain la hahahahahahahhahhahahahahahahha

Iela Fazielah said...

insyaallah...dpt tu..... rezki anak kan???

Related Posts with Thumbnails