Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my sis big day.....

last sunday....11 Mac 2012...
my 5th sis....melansungkan perkahwinan dgn jejaka pilihan hatinyer...
Rizal... my sis Azura....
majlis berlansung dgn meriahnyer...
tema utk wedding day adalah biru terqoise..
pelamin dia pula tema garden...penuhla dgn bunga2an...

nak jd citer.... setiap org mmg dpt sepasang kain ela..
yg aku mmg xmau tempah...sbbnyer aku kan nak deliver time ni...
sayang nak tempah bj besor....
so last minit cr jubah..sib baik ada warna terqoise ni...
n last minit jugak tetiba syafiqah n irfan diangkat jd flower girl n boy.....
sbb tetiba kat pelamin ada 2 kerusi kecik...
menggagau pagi ahad tu gi Jusco bl gaun putih n perhiasan kepala utk syfiqah
nasib baik irfan ada set baju kiko hitam tu... (bj ms b'day thn lepas)

so...malas nak citer byk2..
meh layan gmbar ek....


me with my kiddo

rupa pelamin mlm nikah.... lom ada decoration..
tp ada kerusi kecik tu yg comel tu...

syafiqah with papa n irfan...
payah betul irfan nak tgk kamera tau

gambar candid masa nak amik gamabr family

akhirnyer gmbar family...
sayang kaki syafiqah terkangkang....jurucamera xtegur syfiqah suruh dok cantik2

ni my family wit pengantin

lastly... our family....

to my sis... selamat menjalani hidup bergelar isteri..
byk benda yg bakal ditempuhi...
this weekend majlis bertandang rmh lelaki lak kat KB...
aku mmg xfollow la... takut terberanak kat Kelantan...
nnt baby I***N sorang2 ada IC kelantan...hehe...

eceli gmbr byk kat camera adik aku..
gambar yg aku ada skrg ni dah last2..
dr stat syfqah jd flower girl tlg pegang kain semua gmbr kat camera ucu Ali...
tp mmg sgt seronok...

@ the end of the day...kami blk dr rmh mak jam 5.30 ptg...
dedua budak tu dah tergolek dlm kete...
tido smapai jam 7.30 mlm...
diaorg sgt2 keletihan sbb dok mengerjakan bunga2 n tanglung kat pelamin...
syafiqah smapi siap sakit kaki lg tu sbb main lompat2..
1 lg sbb dia 1st time pakai kasut wedges sbb nak jd princess...

6 comments:

mummy_ayu said...

cantik pelamin dia...adik ayu nanti pun biru gak..tu yg tgh nak cari baju biru gak nie...
syafiqah comel sgt..ingat nak kasi iris pakai mcm nie gak tapi iris tu manja lebih..confirm dia tak nak punya tapi tak tau la

mamalieyna said...

amboi cantik betul pic last tu..hehe~

mak buyung lg grand bajunye..hehe~

suka kaler tema baju pengantin~ ^_^

Iela Fazielah said...

mummyayu: entah2 nnt iris jd mcm irfan..kalau nak tau..irfan pun xmau buat ape2.. dia ikut blkg pengantin je.. syfiqah nak la jugak pegang bj pengantin n dok depan pelamin..irfan lansung xmau

Iela Fazielah said...

mamalieyna: haha..tq... kakak pengantin terlebih pulak.. tp hubby ila kata bj tu xcantik.. dia suka bj unggu yg ms wedding adik dia dulu...

MamaYatie said...

canteknya pelamin dia..
fiqah jadi flower girl ek?

Iela Fazielah said...

mamayatie: itulah...bila dah snap dlm gmbar nampak pelamin dia cantik bangat kan??? aah..fiqah jd flower girl... tukang pegang kain je

Related Posts with Thumbnails