Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bakal sekolah syafiqah tahun depan

aku rasa..aku org terakhir dok register sekolah syafiqah utk darjah 1 thn depan
tu pun sib baik bc en3 mummy ayu yg daftarkan skolah Ian..
kalau x..mmg xpasan pun...
ni bakal sekolah syafiqah tahun depan..



eceli aku dah check dlm web tentang status permohonan sekolah syafiqah since bln 7
tau mmg dah diluluskan..
pastu aku tutup la web tu..
konun tunggu surat suruh daftar kat skolah smapi kat rmh..
rupanyer xde...
surat tu kena print out sendiri dr laman web rupanyer...
xpasan lansung kena klik 1 butang tu...
pelagi...ms tu dah 7/9/2012..
tarikh tutup register skolah 30/8/20 12 ok..
sib baik sekolah kata xpe.. just dtg bwk surat beranak ori n surat


pelagi..hari balik dr bwk imran dr chek up kat seri kembangan tu..
terus ke sekolah Kebangsaan Taman Universiti utk register...


lepas register semua..
ms nak turun nak balik tgk bebudak tgk berhimpun...
owh.. rasa mcm...eh.. anak aku dah besar dah ye..
dah nak msk skolah....mcm xcaya!




10 comments:

Nad @ MamaZN said...

wah dh daftar dah...!
mesti syafiqah seronok ramai kawan nnt..

Iela Fazielah said...

Nad: entahla.. rasa kesian kat anak nak tempoh zaman persekolahan yg sangat2 penat....

Zura@Iwan said...

nasib baik bleh diterima..idak kena reg kt sek lain plak..

mcm png ni...byk sek yg full...huhu

alyyani said...

bakal sekolah niadel jugak. hehehe.. kak, nak share, ayah saya guru besar pertama sekolah ni tau. tu atok dia nak cucu dia masuk sekolah ni. hehehee...

Dilla Ady said...

tu la...rase mcm kejap jek kan anak kite membesar..tau2 da nk skola da..

Iela Fazielah said...

alyyani: iyeke??? ayah kamu pernah mengajar sini... wah..bangga u... skrg sekolah ni sekolah bistari kan?? nnt nak amik alamat sape nak masukkan sekolah ni? akak pinjam alamat kwn opis nak dpt masukkan sekolah ni...

lydzar said...

how time flies kan..aritu saya ngn din pergii registerkan hannah lepas yg online procedure tu pon rasa mcm tak caya jer anak dh nk sekolah dah

- dieyana - said...

hehe, sama le ank kita, tahun depan drjh satu, tk dpt nk bygkan diaorang camner kan, penat yang berlipat ganda...

mummy_ayu said...

sama la..Ian pun dah settle dah bab daftar..

alyyani said...

kak, ha'ah. sekolah ni sekolah bistari. nanti saya pakai alamat pakcik saya yg dok kat taman universiti. dah book siap2 walaupun 2 tahun lg baru nak register. heheh

Related Posts with Thumbnails