Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

mak sakit perut...anak yg cirit..

adeh...aku kesian betul kat si dobot Imran...
atas kesalahan mknan yg aku makan..
yg nyata..aku pun xtau aku mkn salah kat mana...
since hari sabtu mlm...
hingga arini... perut masih lg meragam...
tp paling kesian...kat Imran la...
dia pun cirit jugak...
kalau sehari 6 kali tukar CD.. 6 kali tu lah dia cirit...
pastu samapi merah2 bontot dia..
alahai anak mama...sian...
mama mintak maaf sgt... mama pun xtau n xleh nak recall..
last skali b4 mama sakit perut mama mkn ape...
yelahkan... imran lom mkn lg..
harapkan susu yg dia minum dr aku je..
so.... kalau dah susu aku bg dia minum dah tercemar..
harus dia pun sakit skali...
owh... penat weh masuk keluar tandas ni...
cepatla sembuh perut ni....

p/s: seharian dok melepek kat opis...smbil buat keje slow...
tp kejap2 kang masuk keluar tandas... adehhhh!!!


5 comments:

mummy_ayu said...

ala siannya...ye la..kita nie sakit, baby lagi la.apa pun..get well soon to both key...

dear, try minum smecta..dia mcm air garam la, tapi color keruh sikit..elok gak untuk stop kan cirit2 nie..

Zura@Iwan said...

alahai...sian imran plak kan...

neway..cm mn still cirit lg ke imran...

aha...minum smecta...

Nad @ MamaZN said...

moga akak n imran cepat sembuh..
lama tu dr ari sabtu..

Iela Fazielah said...

tq semua...itulah pasal... lama dah ni sakitnyer... jenuh la basuh CD pulak.....

alyyani said...

ish mcm kes saya kak oi. masa nia 8 bulan kot saya minum air gas kot lepas tu bf nia, teruk gila dia kena cirit birit. sampai berdarah kak. tak leh kulupa. get well soon korang anak beranak.

Related Posts with Thumbnails