Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

imran demam pertama kalinyer

korang..
server kat opis aku giler lembabs tahap kronik
2 hari aku upload gmabr citer gi cameron punyerlah payah..
so..td br dpt post..tu pun gmbar last2 dah xde...
ni xleh tahan...
nak update gak pasal imran

eceli since Isnin aritu 3hb September 2012..
imran tetiba demam..
serius.. umor dia dah 5 bulan..ini lah 1ST TIME imran diserang demam
cuma yg xbest...
imran demam pakej skali dgn ada ruam merah kat badan

tu pun aku mmg terkejut ms balik jemput imran petang dr taska
nampak muka dia merah2...
pastu ms cikgu dia dukung..nampak perut dia penuh dgn bintik2..
rasa kepala dia..panas je..
so mlm tu kami ke Klinik Qistina (panel klinik je)
utk check imran
yg kelakar..aku terlupa nak daftar nama imran dlm rekod perubatan aku
so..imran kena byr la sbb nama xde dlm buku rekod..


sian anak mama...
kata doctor..
imran kena demam virus..

ari smalam jemput imran makin teruk bintik2 ruam dia
pg td bwk gi Klinik UPM lak..
nakkan 2nd opinion dr doc kat opis aku ni
sbbnyer skrg ni kat klinik UPM dah ada pakar pediatrik sorang..
doc baru, dia dr hospital serdang..
so...dr. Siti comfirmkan imran mmg kena demam virus
bukan measles or campak..
so...still leh hantar taska n aku xperlu cuti
tp doc still suruh pantau bacaan demam takut melarat..

eceli aku skrg ni agak kelam kelibut..
next week hubby dah stat O/S balik mcm thn lepas..
tp kalini projek dia dekat je kat Prai..
tp 2 bln jugak la dia xde..
owh...camnelah nak handle anak 3 org sorang2..
dulu anak 2 org tp dah beso2 kira ok lagi...
aku xdpt bygkan betapa kelibutnyer aku nnt....
owh tuhan...Kau mudahkanlah semuanyer...AMIN

3 comments:

mummy_ayu said...

ala siannya...bam bam Imran demam..semoga cepat sembuh...

ala..nak kena tinggal ngan cik abang lagi? dugaan..tapi bulan nov dia dah balik lum?

Iela Fazielah said...

insyaallah..awal november balik la kot...nnt bday iris kan....

alyyani said...

fuh nasib kat perai je. kalau kat bintulu bole nangis kot. semoga dipermudahkan and anak2 pun sihat. imran sihat dah ke kak?

Related Posts with Thumbnails