Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Rose Centre & Pasar pagi - cameron Highlands day 2

owh..ada sikit lg n3 pasal gi cameron aritu
hari terakhir di cameron....membeli belah brg2 sayur di pasar pagi...
kami keluar seawal jam 8pg lepas b/fast kat hotel
mmg sejuk sgt2..
lokasi kami ke pasar pagi ni berdekaan dgn hotel equatorial..
kira atas sikit dr pekan brincang..
tp mmg nasib baik la kami sampai awal kat situ..
parking tepi jalan je..
tp lepas jam 10 pg, sape parking tepi jln dpt surat cinta ok
eceli ada parking disediakan kat area pasar tu..
tp mcm xlarat nak mendaki naik bukit lepas park kat parking yg disediakan
that's why ramai yg parking tepi jln...

strawberi cantik2...
murah2 je..
even sayur pun murah giler..selonggok RM10 ada kat 7 jenis sayur
aku bl berbeg sayur utk mak, mak mertua, akak opis, aku...wah..berat giles!



alolo...budak chumel ni...gerak tgk..
pakaikan je dia ape2.. xde marah pun..
janji ko ikat dia kat bdan... dia suker jelah

motip gamabr ni..nak tunjuk bantal murah2 kat sebelah tu

ni suasana pagi di pasar pagi cameron... org xramai lg ni

then kami ke rose centre Kea Farm
mmg dr aku bujang dulu..asal smapai je ke cameron ni
mesti nak jejak n daki rose centre ni..mmg best la
hubby xpernah smapai..
so dia jakun sikit...haha


 banyak betul patung utk diambil gmbar bersama

bkn aku je nak pegang bunga..imran pun ada hati nak gapai pokok sebelah dia

aku suka dgn 3 bendalah ni termasuk 3 org manusia yg tiru gaya monyet tu..
haha
irfan n syafiqah sporting abis!!!

ni...bintang aku... VIRGO!

ni Bintang syafiqah - PISCES

ni Bintang Irfan - TAURUS..
Imran ARIES...tp tinggi..kat atas

pastu panjat lg naik ke area shoehouse..
dpt amik gmbar sefamily kat sini...



lepas blk dr rose centre ni..kami blk hotel n bersiap utk blk..
b4 turun..kami mkn kat strawbery moment..
then... terus turun KL...
last skali...kami singgah ke Lata Iskandar utk cecah kaki merasa air terjun kat situ,,
satu pengalaman yg best utk kongsi dgn anak2...
selepas hampir 10 thn xjejak kaki ke cameron ni...




7 comments:

Zura@Iwan said...

chubby betui Imran....

lama x jejak kaki kt CH nieh..bestnya..

Nadra Farissa said...

biler pi cameron.. terasa jauh kan? tp sgt bes... i pun teringin nk pi lagik...

RosDiana said...

memang tak muak walau berkali2 ke cameron..ni terasa nak pergi lagi pulak (^_^)

sumysya said...

rose centre tu area kawasan mane yer?? x de nampak pun masa g dulu

Iela Fazielah said...

sumysya: rosecenter ni kat belakang pasar pagi tu... area equatorial.. diaorg tulis Kea farm

alyyani said...

sy gak tak penah sampai cameron ni lagi. mmg tak lah wan nak pegi. tension tgk org enjoy je pegi. huhu.. gambar 2 org tiru gaya monyet tu mmg comel habis!!

Iela Fazielah said...

itulah...gambar diaorg tiru monyet tu mmg akak suka betul...er..apsal wan xmau pegi?? dia xsuka jln bengkang bengkok ke?

Related Posts with Thumbnails