Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bila skali skala jln2 kat jusco

aku kan...
sejak anak 3 ni....
dah jarang sgt keluar bwk anak jln2...
lebih2 lagi jln ber4 dgn anak...
kalau hubby xde.. mmg xjln aku...
feel lain la sejak ada anak 3 ni...
kena lak budak encem dobot tu jenis nak didukung je..
sesak napas aku tau...
boleh bilang la dgn jari entah bila aku jln ber4 tanpa suami..
emmmm...xde ok...haha...

last week akhirnyer selepas berbulan2 xjln2...
dan hubby pun dah seminggu xde...
bosan la pulak dok rmh je...
so... bwk la budak2 tu jln kan....
pegila jusco je... (kesimanbungan kisah beli menan hasil dr duit raya)
skali budak berdua ni nak sgt main menan kat jusco ni
aku ckp serius ea...
aku mmg jarang sgt masuk kidz zone ni..
nak menghabiskan duit kat sini...mmg idok le..
aritu dah budak berdua ni nak sgt main...
layankan jelah...

ala dok xlama... layan dlm 2 game je..
sib baik la si Imran behave nak pulak dok dlm stroller
so...aku rasa bernapas sikit la...

ni la aktiviti budak berdua ni..
sibuk nak naik menan loncat2..
tu jgn tak tau... troley berupa lori merah tu berkejar2 aku nak dapatkan..
sbb xbyk kat jusco equin ni...
kalau lambat nnt abis
boleh pulak irfan berebut nak dok stroller yg adik imran dok...
dah la susah nak dapatkan si imran ni dok kat stroller

see..... imran behave sgt.... tgk je abg n kakak dia melompat2 kat situ...
pemenangnyer harus kakak syafiqah kan...
mesti dlm hati imran..
tunggu...nnt aku leh lompat2.... kalah abg n kakak nnt...haha

then...
naik merry go round ni... 



hamboi sukenyer...

last skali..utk tidak menghampakan adik imran..
kasi la naik kejap smbil di pelok oleh kakak syafiqah..
dpat pusing seround sebelum mesin berhenti.....

itulah kisah ari ahad lepas...

6 comments:

Zura@Iwan said...

iye la..kalau sy ank dh 3..x pasti la leh jln2 kt mall gini..huhu...

yg sorang ni pn, x try lg jln bdua..hehe..

Nad @ MamaZN said...

wa...bleh plak ek akak bawak 3 org sekali ni..adui, sy dpt bygkan le cemane..
salute kt akak! ;)

- dieyana - said...

diana tak dpt byngkan ms depan kami-yang ber-anak 4..hhehe, duduk rumah je lah gamaknya..;-)

tapi okey lah tu iela, kakak dh buleh dikari, bleh tgk2 kan adik2 ^_^

Iela Fazielah said...

dieyana: ila anak 3 pun dah dok rmh je... kalau anak 4 lg la... skrg ni drive nak ke rmh mak kat sentul or mak mertua pun ila xsanggup... mmg totally dok rmh je ari minggu...jusco ekuin ni sbb dekat kat rmh je

Dilla Ady said...

sy anak satu pun koser kak gi jalan2 ngan die....gi kedai pun satu kedai nk diborongnye, ni pulak gi mall...satu mall nk diborong nnti..

eeeeeee.....geramnye tgk imrannnnn!!!

mummy_ayu said...

Ayu yg 2 org nie pun, malas nak bawak jenjalan..kalu tak betul2 gaya...takut tak terhandle...
sama la ngan Ian..fav sgt kat kidzone tu..kalu ngan Ayu memang tidak la..tapi kalu ngan daddy..ok jer sbb Daddy pun sama join main game tembak2..suka la Abg Ian

Related Posts with Thumbnails