Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jln2 cactus centre n pasar mlm brincang - day1

ok..nak smabung citer pasal gi cameron...
kami pergi dua hari semalam...
so ms terbatas... aktiviti pun terbatas la..
jln2 kejap..eh dah abis sejam dua..alahai..

hari pertama.. dpt ke boh farm ms memula smaapi..
pastu check in n gi mkn tghari..
balik bilik hotel balik utk rest..
ptg tu kami ke cactus valley..
ala jln2 je...
xde bl kaktus pun...
tp syafiqah dah siap bl sarung tgn bagai
irfan je xleh pakai...dtg jauh2..suruh bl sarung tgn ke..
snow cap ke...semua xmau..
yg dia mau..menan ultraman 5 ekor...
kata papa irfan...membazir je... kat KL pun melambak patung ultraman tu...

yeye la try snow cap ni
rupanyer utk baby...patutla rs cam kecik je..haha

ok...kat cactus valley... mcm kat luar negara gamakyer

org tgk cactus..budk 2 ni sibuk nak naik motor ni

ala emcemnyer irfan...budak byk songeh ni

we all...
tgk imran.. sibuk jugak nak usik bunga..
mcm budak beso

aksi... kakak nak mkn strawberi...haha

pastu dah ptg..
kami balik hotel..parking kat depan hotel n jalan kaki ke pasar mlm brincang
tp penat gak kena daki bukit sikit

ni on d way nak gi pasar mlm brincang

byk betul org jual buah jambu ni ek..
jambu peram ni..ti pu je kata jampu epal la..jambu strawberi la...

mlm ni mmg sejuk la kat cameron ni
camne kwn aku leh kata cameron ni xsejuk ek>>
kulit biawak kot..haha

dlm byk2 brg yg ada kat situ..
aku berkenan nak bl selai seater utk imran..
tp pikir2 balik..baik belikan irfan sweater baru..sbb dia dah besor
sweater irfan bg kat imran...

so...lepas pilih2...
irfan nak sweater Angry Bird merah!
ok...wateve abang... 


tp serius..mmg cun2 sweater ni semua...

xde beli pape pun kat sini...
yg lain bl mknn je...
tu pun bl sikit..
sbb kat hotel dah included Steamboat Dinner..
so..balik pasar mlm...terus turun ke kafe Hotel Titiwangsa utk jamu steamboat..



1 comment:

Dilla Ady said...

tak penah jejak kaki kt sini lagi..bile la nk ade rezki..

Related Posts with Thumbnails