Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

strawbery moment Cameron Highlands...

owh... xleh lupakan lah..
mkn kat Strawbery moment ni...


mmg terbaek la... dr kek dia, triffle dia, struddle dia,  kek dia...
smapai ke strawberi coklat dia..muuuuuaaaah!!!!
sedap!!!!
kenangan terakhir b4 balik dr cameron aritu..
mkn kaw2 kat sini..layan abis -abiskan buah strawbery..
mmg xbl utk bw balik pun strawbery dr cameron ni..
mkn fresh2 je lg baik kan..

layan gmbar...
pada sesapa gi cameron...jgn lupa singgah ke Strawbery Moment ni ok...
kedai dia betul2 di tgh2 pekan Brincang




antara menu yg ada

irfan dgn menunyer... yum2!

syafiqah pun ada...ape ke namanyer ntah...lupa daaa

utk mak pak... aku mkn cheese cake, hubby mkn choc cheese & strawbery struddle

paling best... strawbery cicah coklat ni..muahaha..murah je..
Rm17.90 seset ni...
kat 20 bijik jugak la strawberi ni... penat nak mengabiskan
hubby  mkn mashmallow tu je dgn biskut coklat
syafiqah mkn 5 bijik je strawbery terus xmau..
aku gak kena abiskan.. rugila pulakkan kalau xabiskan

owh sedapnyer mkn strawberi cicah coklat..
fell dah mcm dato' siti la pulak...hehe

papa irfan layan irfan mkn

xlupa... air pun nak strawberi jugak..xnak kalah...
total Bil : RM78.80 kot...

entah tahun bila la lagi nak jejak ke cameron ni lagi...

blk tu b4 turun ke KL..
barulah singgah ladang strawberi pulak..
ala yg dekat rmh penginapan persekutuan tu...





miss cameron...
akan jejak lg satu hari nnt...

9 comments:

adianiez AIDA said...

bila ler aid ani dpt ke cameron highlands? last gi time belajar dulu! what a great place... nyaman...

mamalieyna said...

waaa bestnyer...belum jejak CH..huu~

sumysya said...

strawbery blended sedap sangat dulu beli..x leh lupa

Nadra Farissa said...

mmg syok jejalan bawak anak kan.. cameron pun macam2 bleh sight see... i mmg looooike sgt... :)

Iela Fazielah said...

mmg best la cameron skrg.. byk tempat boleh kunjungi... cuma kalau dok lama sikit lagi best

.:nhalilah:. said...

strawberry ni kimi punye favorites..

Dilla Ady said...

terliurrrrrr.....paling tak menahan tgk kek2 tu..sy suke cheessseeeee...

Iela Fazielah said...

Dilla Ady: mmg sedap kek dia...teringat2 rasa nak mkn lg... tp kena bl kat sicret recepi la

alyyani said...

presentation dia sgt marvelous! menarik sgt!

Related Posts with Thumbnails