Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bday party punyer cerita

2 in 1 punyer citer....last wek punyer citer..br terhegeh nak post...
so sory....as i said, i'm bizi last week plus kepala asyik berdenyut je...

ok...kisah pertama
date : 5th okt.2013 saturday @ kfc subang parade 12pm- 2pm
 celebrating little ruzain 1 st bday... ruzain' s mum is my paragon's neighbour. ..
lain row rmh..but we r paragonian...
semangat kejiranan we alls amat kuat kan farah? hihhi

eceli 1st time aku attended bday party yg buat kat fastfood places ni..
 best sbb ia sgt teratur... next time leh buat kat luar...
to farah, thanks for inviting us farah.....mmg happening event ni..
ruzain pun sporting n xmeragam lansung

 ruzain's family

 b'day boy isi tank...with his wonderfull mama..
 pics below, kakak n imran yg happy sgt..


 they feeling like superheroes..haha
 syafiqah wajib join aktivity

 n lastly, me collected bday goodies..hihi
eceli menyebuk nak msk blog gak..haha...

2nd bday celebrations.....

date : 6th okt 2013 sunday @ zoo negara 8.30am - 2.30pm

yg ni pulak, celebrating zuhayr 1st bday..he is my niece, anak uda adik kepada my hubby
 len mcm pulak smbut bday kat zoo.. mkn semua uda tanggung tp tiket zoo byr sendiri..haha...ok la... bwk zara n zuhayr (bday boy) yg 1st time gi zoo...
 syfqah, irfan n imran dah byk kali dtg zoo... so..dia org x excited sgt dah..

aku pun just jln2 je.. xsnap gmbr pe pun sbb rasa sama je...
 kemuncak lepas jln2 tgk animals, we alls lepak kat tmpat pertunjukan binatang @11am lepas abis animals show, br wealls celebrate n tiup kek sbb bday boy pakai red velvet cup cakes...oh ye, pg tu kami sarapan nasi lemak n blk dr zoo we all mkn nasi ayam melawati... meh layan gmbar..

all mummies with their boys n girl
dari kiri shazni (isteri adik kamal n baby dia yusha), me (wih imran, irfan n syafiqah) dan lastly wana (isteri uda with bday boy zuhayr n zara)

ni ms jln2 tgk burung...
jgn xtau, syfqah n zara berkongsi tarikh bday yg sama tau : 08 Mac 

inilah keluarga besar my hubby...
selalu buat outing n makan2 family....mereka sgt sporting n best..

masa animals show...teruja imran tgk penguin n sea lions

see... 

time to celebrate the bday...
red velvet cup cakes dgn tema cars

tu dia bday boy dgn mommy dia n kakak zara...
imran pun nak nyebok

ni dah tiup kek imra xsabar nak mkn kek...

n lastly, b4 balik, aktiviti bersama gajah..
cuak je imran bila aku suruh dia hulur pisang od gajah...


kesimpulan...
2 bday celebrations yg best.... 
tq farah n uda.... 
semoga anak kalian menjadi seorag yg soleh dan barjaya dunia dan akhirat..
amin

3 comments:

mama lieyna said...

Happy birthday to both of them...
Tak pnh attend majlis besday outdoor camni, menarik..

Nad MamaZN said...

Bestnya dua2 bday event ni!

Farah Izza Shafik said...

thanks for coming ilah!! suke sgt family u sudi datang.. :) and I looorve the present..

Related Posts with Thumbnails