Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kisah mlm raya

seronok tgk anak2 berhibur mlm raya....
siap uncle2 mereka bwk gi main bunga api n mercun bola kat padang dpn rmh...
aku xdpt join sbb tgh bizi bungkus pulut palas ms ni...
tgk gmbar jelah tgk budak2 main dgn uncle...
sib baik mlm tu xde sorang pun yg tido ngigau2 sbb terlebih excited main bungapi

ni ketua dia....uncle uda..
uncle uda lepaskan geram thn lepas terlantar sebulan kat wad sbb excident moto
smapaikan baju raya pun recycle thn lepas punyer baju raya...
ni stok bungapi thn lepas

ni assistant main bunga api... uncle hakim...
amik ko... gembira ye

ni anak2 buah yg xleh dok diam...terlebih teruja main bungapi....


gmabar last... projek main bungapi buat lukisan atas simen
jgn tak tau...
blk dr main bungapi syafiqah siap tunjuk seluar dia berlubang tang peha terkena bungapi
sib baik tak bocor peha..
tp irfan kaki dia mmg melecur la jugak terkena bungapi kakak yg baling...
amik ko...
kalau aku ada time diaorg main ni mmg dah bergegar satu taman menan tu aku jerit suruh balik...

well... pengajaran main bunga api utk thn ni...
tp budak2 kan... mcm le dia serik...!!!
huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails