Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my new gadget!

oh my!
dah lama nak bl..
asik tangguh2...
semuanyer since thn lepas ms b'day tema bola lg
ms pinjam pakai adik ipar punyer camera
tp sibuk nak bl gopro...
tp jrg2 lak guna gopro sbb...tab xleh connect to gopro
kena pinjam note huby kalau nak control gopro
leceh la..

ni dah alang2 berduit sikit ni
pelagi..
antara wishlist yg aku nak sgt...
bl sebijik camera instax...
tgk kwn2 blog yg berinstax dgn koleksi album dia yg comel2
buat aku rasa... NAK JUGAK!!!!



tadi.... dgn gembiranya...
berjaya rembat sebijik INSTAX 8 kat LAZADA


leh tahan murah dia...
dah usha kat fotozzom pun xleh lawan harga lazada

dpt 2 box x 10 mini film lg...hihi + free soft pouch case
wajib amik..

plus dgn instax mini 8s leather bag Kawaii Patent Edition
ada 3 kaler.. amik kaler pink ni...


aku selalu certia kat syfqah...
mama suka kamera ni..
mama teringin nak bl yg ini
syfqah selalu tanya aku kalau dia nmpk benda yg aku idamkan
dia akan tanya..."mama kata nak bl camera tu..tp xbeli pun"
tu kadang2 aku ckp.... 
"tunggu mama cukup duit dulu br beli sbb mama pun kena kumpul duit belanja mcm kakak kalau nak bl brg"
baru lah fair..sbb aku suruh dia kumpul duit blnja dia kalau nak bl brg yg dia suka

ok... pas ni buat aktiviti n jln2 ada camera instant
lg best nak simpan memori berbanding digital
sbb digital kena bukak web or blog or tgk h/p or tab br leh tgk
ni leh pegang2 n belek2 lg...sukanyer!!

lepas ni nak stat kmpul koleksi brg2 instax pulak..
daaa

cth: mini polaroid instax album

instax body sticker


eh mcm2 la... daaa

5 comments:

Nad MamaZN said...

saya punya hasil menang contest aritu dok dendiam dalam lemari je tak berusik huhu

Iela Fazielah said...

Nad: ruginyer..... Pakai la bila 2 gi jln or buat majlis..itu kenangan kita paling cepat dpt result...xpun nad buat snap gmbar anak ikut bulan ke.... Pastu buat album dia....

mamaarifakeem said...

Akhirnya impian jd nyata ye.. syok la...
Lazada mmg best .. eina beli Hp kt lazada jer..hahaha..

Naemah Umi said...

bestnya...umi tak pernah shopping LAZADA lagi..tak mau terjebak ekeke...alasan kan :D

Iela Fazielah said...

Naemah: xyah terjebak..ni 1st time.. mencuba

Related Posts with Thumbnails