Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

shopping Bodyshop online lg...

hari selasa lepas..
dpt emel dr Bodyshop ada sale online
aku lak xgi mall..
so bila ada offer makeup sale rugi kalau xgrab ni
so...terus order online brgnyer..
kebetulan mmg all in one base dah nak habis
blusher lak dah pecah... listicks lg la..
dah hujung2 dah...
terus klik on line


Parcel smapai tghari td....
xsabr nak bukak

bl 3 brg je...
semua ada diskaun tp lipstik je xde diskaun..
xkisah la... yg penting jimat byk kat foundation n blusher tu 

tp sebenarnyer aku rasa terkilan jugak 
smlm gi jusco ekuin...
pastu singgah ke butik Bodyshop/.
rupanyer tgh sale ko.
bl 3 brg less 10%.. bl 5 brg less 20%
aduhai...
xpela... 
kerugian bl  online ni xdpt collect point
mcm biasala.. bl kat butik je dpt collect point
n cukup point..xsalah 300 point leh claim voucher RM 30 ...
ingat2 lupa dah.. last soping kat butik thn lepas kot... 
tu pun tgh sale giler2 xdpt collect point

so.... harini aku dpt pakat dgn kwn2 opis utk bl brg...
aku nak bl perfume pulak....
aku kan suka perfume TBS.... janji wangi...
xmau mahal2 n bau lama2... makruh pulak..
terus jatuh haram... 

owh ye,... kalau ada sesapa yg peminat Moroccan Rose EDT mcm aku...

yg jenis ni dah xde kat pasaran lg...
tp dia dah tukar nama kepada Atlas Mountain Rose EDT
serius bau dia sama je tau..sebijik...
cuma harga dah naik dari Rm75 naik ke Rm83
so kami plan nak bl minyak wangi ni
order 3 biji botol EDT n cr lg 2 jenis brg lain...
ok korang.... isnin gaji masukkan....
ms utk shopping!!!!
 da!!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails