Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

soping last utk diri sendiri...

salam raya ke5  uolls....
wah... dah ada yg dah stat keje???I DAH!
mcm xpuas raya la rasanyer
 br stat keje ari jumaat ni...
tgk cari mood dulu
tak tau nak update cerita yg mana satu...
jd meh bc citer soping last raya...

nak abadikan kisah soping kasut utk raya thn ni...
aritu dah bl sepsg kasut kan,,,yg jenama Scholl tu
tp bila tgk2 blk mcm xbest je kasut tu
jd..ari jumaat lunch hour hr terakhir bkerja b4 cuti...
gagah gi alamanda mencr kasut idaman hati....
puas meround satu alamanda...
last2 kedai kasut clarks jugk destinasi terakhir aku berhenti...

tgk kasut semua cantik...
disbbkn thn ni punyer plan nak kasut bertali....
so usha kasut bertali jelah....
dlm byk2 aku berkenan pd design ini




semua lawa2 kan.....

ok...lepas belek2 n try....
aku decided bl kasut bertali ni warna biru...
suka sbb senang nak bukak talitu..sbb jenis strap on

blk rmh dok belek2 blk kasut ni...
tetiba rasa mcm x best pulak...muahaha,,,,

last2 hari sabtu...
pergi blk ke alamanda semata2 nak tukar blk kasut ni
gigih ko jam 10pg dah terpacak kat alamanda ni.
jadi...lepas pilih2 semula
inilah kasut replacement aku tukar...
cute x?

tp kasut ni tinggi ok..

ini kasutnyer...
haha...

blk tu tunjuk kat laki aku....nak tau  dia ckp apa??
"mcm kasut BOHSIA je..."
aduhai...
sabar jelah...
lama ai x dressing ala2 remaja cam ni
dia jeles le tu..kiki

nah...
satu2nyer bergmabr dgn kasut baru ms gi JPO ari tu


tetiba aku rasa aku nampak langsing la pulak pakai kasut tinggi...haha

ok...abis citer kasut baru...
daaaa

4 comments:

Nad MamaZN said...

cun la kasut akak yg baru tukar kt clarks tu
aah btul, nampak langsing
saya kene cari gak ni :P

adeQ said...

Cantik... asal mase sy cr x jumpe

- dieyana - said...

selamat hari raya iela..adududu..comeynya sandal...;-))

mummy_ayu said...

sama ngan Ayu..last minit baru cari kasut raya..nasib jumpa..2 pasang plak tu..he he...

Related Posts with Thumbnails