Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

gelang emas 916 original ala pandora

ya allah...
serius aku teruja dgn satu dealer ni jual brg kemas
eceli dia ni jual tudung faridah original
tp dlm ms yg sama dia jual jugak benda lain


ni post terbaru dia jual gelang emas 916 original ala pandora.
mmg aku teruja...
ape tak, kita bl pandora sterling silver 925 bkn leh jual blk pun
ni original punyer emas 916...
dia design sebijik mcm gelang pandora

gelang yg bukaan kepala dia mcm pandora.
dlm tu ada tulis 916 n betul2 emas

buat ms skrg dia jual RM150/g ikut harga semasa sekali dengan upah

tentang charms dia pun menarik
aku rasa kita boleh je bl buah loket n pakaikan pada gelang tu....
comel sgt!
tp leh tanya dia mcmmana nak bl charms dia pulak

ni kalau bosan boleh je jual balik kat kedai pajak or kedai emas...







ok..sesapa berkenan leh gi FB Almahijjaz Collections Butik dia n PM dia harga n tanyalah pape nak tanya
or wassup dia wawa 01112671850
sbb aku pun dah PM dia tnya harga bagai...
mak SUKE!!!!!!!

err dia lom jawab lg PM aku..huhu

13 comments:

Nad MamaZN said...

x sabar nak tau org tu pm apa, hehehe... kot la rege nya cambestttt jek kan :)

sumysya said...

Wah...cantik..

Alyyani Anuar said...

ni yg budak ofis sy tunjuk haritu. mmg menggoda. tergoda. tapi takde fb nak tgk2. tp bak kata akak lah, beli ni boleh jual balik. beli pandorah, tgk je lah. hehehe..

Irma Putri said...

semalam pergi kedai emas Tomei.. hehe tgk diorg pon dah ade collection charms & bangle ni.. charms byk pilihan geram

Iela Fazielah said...

Irma Putri: serius kat tomei ada??? kena gi tgk ni.... yg ni mmg berbaloi bl ni

zakiah zakaria said...

cantiknya

Lynn Hamzah said...

cantiknya...berapa harga ek?

wani aziz said...

salam akak...kalau berminat nk beli gold pandora PM sy ye..sy bagi special price utk akak..011-32254010(wani)

Siti Suhaida said...

Berminat pandora 916?.pm sya.harga skrg rm135 segram.su-0193144399

NadrahNoh said...

Salam,Berminat gelang pandora emas 916 harga segram RM132,pm me utk best price.Insyallah boleh runding lg.
Nad-0133650630

me said...

elok beli pandora 916 dari beli pandora tu, harga tak jatuh kalau jual balik, lagi2 kalau dapat murah mcm di bit.ly/pandora916 ..

halawatuliman said...

salam nak tanya beli pandora di mana yerk?

Farra AM said...

mmg gigil everytime tgk pandora.. tak kira la emas 916 ataupun s925.. mana2 pun mak gigil.. SUKERRR!!!
---
Fara --> http://amfarra.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails