Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Latest novel n collections..

ok... this month i budget utk 2 novel sahaja....
ke popular utk bl novel...
tp sbb amik novel terbaru, dpt diskaun 10% je..
time ni la rasa lg untung kalau bl online..,, huhu

ok... tajuk novel kalini


really  love karya aisya sofea n umie nadzimah....
bila nak bl novel kadang2 aku lebih prefer tgk nama novelus dulu then vr tajuk novel n sinopsis
sbb bila dah 1-2 kali bc novel dr pengarang yg best... sbb citer dia best...
dah tau dah... next novel dia dijamin best jugak..,
tu pada aku lah,,,lain org lain taste kan...


ok.. ni pulak koleksi novel terkini dlm tempoh 2 thn lebih...
dah bukak rak keempat...
setiap 1rak yg ada selapis novel boleh letak dlm 20-23buah..
so yg para ada 2 lapis buku boleh simpan 35-40 buah novel ikut ketebalan novel
byk lg space leh msk ni...
leh thn lg setahun kot...kiki


er nak tanya, 
mcmmana cara korang susun novel ye?
adakah ikut tajuk, ikut novelis or ikut thn belian?
buat ms ni aku susun ikut thn belian..
paling baru paling bwh la.. 


4 comments:

aziekz said...

wow..he bat..bnyk novel


**kak,saya suka BC blog akak..to KT list vlog..x adapt BC Sgt SBB tulisan pink..xjelas.

Didie Kamila said...

wah byk nye..mmg syok la..

Iela Fazielah said...

aziekz: tq sbb sudi bc blog picisan akak ni.... Btulla, akak pun xleh bc n nmpk senarai blog list tu sbb pink tu sgt terang.... Nnt akak adjust srmula ye. Tq sbb bg teguran membina

Iela Fazielah said...

Didie: xbyk pun, tp bolehla...

Related Posts with Thumbnails